餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2024-04-18 43 浏览
饺子系我嘅comfort food之一✨ 健康又好食又有家嘅感觉😛 呢间好多地方都有分店 lunch Time真系一位难求🫡 连夜晚都keep住有人 可见有几好食😍❣️至尊松茸饺(大) $120饺掂嘅招牌 松茸独有嘅菇菌味好鲜🥹推荐食汤饺配呢个状元九鼎汤 好耐冇饮屋企人煲嘅靓汤 饮到真系好感动‼️🥲 个汤用鱼 粉葛 排骨 豆 萝卜 红枣等好多嘢煲 隔晒渣劲清唔腥👅呢个松茸饺感觉特别大只🥟 每粒都超多馅🤣 仲要有个黑白松露酱 分食一打都有啲吃力😂 ❣️香煎软心芝士饺 $58另一款最多人食系芝士粟米 要堂食即食先最好食‼️ 等佢啲芝士溶溶地 煎饺脆卜卜🧀仲有粟米都好甜呢个系好推介💯🌽❣️云耳椰菜饺 $50呢个系普通饺子里面我最钟意嘅配搭‼️云耳椰菜非常有口感 食落索索声 煎饺出色唔系太油🥟可以配豉油醋辣菜脯任君选择✅❣️四川凉皮 $33 中辣都唔会太辣🌶️ 依家天气热食呢凉皮好爽🥳几有水准 凉皮滑捋捋 配上花生青瓜丝🥒❣️自家制山楂雪梨水 $28呢个超级好饮💯😍 有成大枝好抵饮 同朋友share但系忍唔住偷饮晒😂超级清甜嘅雪梨水🍐甜度恰到好处 劲浓郁 感觉一滴水都冇沟💦

❣️至尊松茸饺(大) $120
饺掂嘅招牌 松茸独有嘅菇菌味好鲜🥹