招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (華商會所大廈)
资讯:

2020-12-03 329 浏览
以前番中环偶然都想食到谭仔,终于等到佢中环开分店喇😭💛店有两层,坐位挺多,环境舒服。墙上有特色霓虹灯同谭仔呀姐专用口音既文字做主题😆✨我重点推介佢地既早餐,有别于一般茶餐厅早餐,价钱亦相当平。早餐配搭:🥪 烘土匪芝士三文治(炸酱)未食前以为佢会系微辣酱,点知食落好有惊喜,同溶左既芝士好夹,三文治烘得外脆内软👍,仲有芝士蕃茄口味可以拣添!🍲 家乡泡米通粉有点似狗仔粉,但味道唔太浓,恰到好处,有菇、韭菜、肉碎同虾米😋☕️ 热鲜奶咖啡选用左意大利品牌Segafredo既优质咖啡豆,饮落香浓。✨ 额外追加:🐄 川风香新牛栢叶牛栢叶好爽,虽然每旧有点大旧同多辣酱,但食落好刺激。🍆 凉伴茄子及🐷麻辣猪耳茄子同猪耳都爽口,辣度可接受,猪耳排得好靓似花,份量好多🙈🐥 土匪鸡翼一如既往既惹味🤤

早餐配搭:
🥪 烘土匪芝士三文治(炸酱)

🍲 家乡泡米通粉

☕️ 热鲜奶咖啡
选用左意大利品牌Segafredo既优质咖啡豆,饮落香浓。

✨ 额外追加:
🐄 川风香新牛栢叶
牛栢叶好爽,虽然每旧有点大旧同多辣酱,但食落好刺激。

🍆 凉伴茄子及🐷麻辣猪耳
茄子同猪耳都爽口,辣度可接受,猪耳排得好靓似花,份量好多🙈

🐥 土匪鸡翼
一如既往既惹味🤤