由头盘到主菜到甜品cocktails都好特别餐厅由意大利总厨主理 对食物饮品有要求特别欣赏佢Cocktail加入茶既元素 出来效果好特别~待应服务也超细心 由介绍菜式到上菜 再了解客人食后感完全感觉到呢间餐厅既要求同埋热诚讲返菜式同头盘~一次试了三款都各有特色 最特别是那个红菜头饺 一咬下去十分惊喜 外表打卡满分味道也是很出色,自家制的饺子皮包住羊奶芝士加埋个汁真系好正!主菜方面,我哋叫咗signature嘅龙虾配西西里汁!上枱份量比我哋想像中多 个汁酸酸甜甜好开胃 亦好好味令到龙虾一啲都唔干,好Juicy!侍应仲好细心帮我哋拆肉 真系可以好优雅咁食龙虾,而𠮶啲粒粒粉吸收哂龙虾嘅精华,亦都好美味!另外就系佢嘅主打得奖pizza ! 我哋拣咗嘅星形Pizza好特别 食得出系手打Pizza烟靭到刚刚好 真系好好味!份量重多到食唔晒! 而Cocktail方面,佢都非常多选择亦都好特别!每一款都好打卡able~我哋拣咗两款都好特别~一款系带有茶香嘅巨峰提子Cocktail,饮落非常清新加埋好多鲜花~饮落去有漫游花园嘅感觉🥰💕另一款亦好特别是温的cocktail 又有咖啡又有奶茶 中西合璧又似鸳
由头盘到主菜到甜品cocktails都好特别
餐厅由意大利总厨主理 对食物饮品有要求
特别欣赏佢Cocktail加入茶既元素 出来效果好特别~
待应服务也超细心 由介绍菜式到上菜 再了解客人食后感
完全感觉到呢间餐厅既要求同埋热诚

而Cocktail方面,佢都非常多选择亦都好特别!每一款都好打卡able~我哋拣咗两款都好特别~一款系带有茶香嘅巨峰提子Cocktail,饮落非常清新加埋好多鲜花~饮落去有漫游花园嘅感觉🥰💕另一款亦好特别是温的cocktail 又有咖啡又有奶茶 中西合璧又似鸳鸯又似Baileys🍸🍹

最后食埋甜品有Tiramisu 同 Panna cotta 两款都咁好味
非常完满的一晚 食物气氛服务都甘好 坐到唔舍得走
绝对系同朋友chill下倾计聚会嘅好地方!一定会再来~!