2023-02-20
之前去过朋友婚宴觉得呢度环境同食物质素都好好特意再来试试晚餐环境装修得好靓,有一种复古意大利室内设计风 平日夜晚唔算太多人不论系BUSINESS DINNER 定浪漫约会都非常适合刚好有卡位比我地, 坐得非常宽倘舒服见MENU上有 chef's tasting menu + wine pairing $268/P.P说实话价钱算便宜,非常值得试Polpo agli agrumi西班牙开胃菜烤八爪鱼,嫩滑得嚟有弹性Tartare di manzo Piemontese口感味道丰富Carbonara d'anatre看MENU先知有鸭胸, 印象中好似无食到(?)定份量太少呢?反而比上面个两块 Parma ham 抢咗味不过mezze maniche系好食嘅, 称得上 AL DENTERicciola GiapponeseHamachi fillet 煎得好嫩滑Pistacchio semifreddo开心果味算几重嘅唔太甜轻盈甜品职员SERVICE好好自动同我地介绍嘢食斟酒时亦有讲解无谂过$298 wine pairing 系有五杯酒值得再去
特意再来试试晚餐
环境装修得好靓,有一种复古意大利室内设计风
平日夜晚唔算太多人
不论系BUSINESS DINNER 定浪漫约会都非常适合
刚好有卡位比我地, 坐得非常宽倘舒服
说实话价钱算便宜,非常值得试
Polpo agli agrumi
西班牙开胃菜
烤八爪鱼,嫩滑得嚟有弹性
Tartare di manzo Piemontese
口感味道丰富