2022-12-17
公司附近开咗一间新cafe,系大概1-2分钟就可以到达嘅距离🙃.Set Lunch.🔸是日餐汤/沙律 拣咗是日蘑菇汤,汤上面画咗一圈橄榄油?轻轻搅匀之后,饮落系浓浓嘅蘑菇味,汤里面仲有细碎嘅蘑菇颗粒!.🔸主菜蘑菇素丸子红酱手卷短面 - 左比较少见嘅手卷面,食落都几有惊喜‼️素丸子主要系由豆腐造嘅,食起黎饱肚又美味,加埋蕃茄酱同埋蔬菜例如青豆﹑菇类等等,愈食愈开胃💕手卷短面其实一d都唔短㗎,食落略有嚼劲而且好挂汁😋.蜜糖酱炸鸡配烈日窝夫炸鸡块好脆但唔油腻,点埋蜜糖酱之后甜甜地几开胃🐥 窝夫一如其名系比较硬身同脆嘅,味道都唔错啊!.饮品 - 跟Set Lunch 50% off点咗Hojicha Latte,值得一提嘅系除咗拉花好靓之外,冻冻地嘅天气下饮一杯好够热又香浓嘅焙茶热牛奶真系好正啊❤️.钟意依度简约得黎又有小温馨嘅感觉,之后应该都会间唔时黎下啊
Set Lunch
🔸是日餐汤/沙律
🔸主菜
蘑菇素丸子红酱手卷短面 - 左
手卷短面其实一d都唔短㗎,食落略有嚼劲而且好挂汁😋
蜜糖酱炸鸡配烈日窝夫
饮品 - 跟Set Lunch 50% off
钟意依度简约得黎又有小温馨嘅感觉,之后应该都会间唔时黎下啊