2024-10-06 466 浏览
闹市中宁静嘅隐世Cafe。喺L F K Tower隔离,落咗楼梯先见到。入咗餐厅之后上一层,小阁楼中另有一番天地。我哋喺度坐低食咗个好chill 嘅下午茶。黑松露玉子烧呢款黑松露玉子烧质感滑溜,味道香浓,黑松露嘅独特香气令整个玉子烧更加升华,真系好食到令人想再嚟一份!唐扬炸鸡唐扬炸鸡外脆内嫩,炸得金黄酥脆,咬落去嘅时候,鸡肉嘅鲜嫩汁液瞬间喺口中爆开,配上特制酱汁,更添风味,实在系下午茶嘅完美选择。日本东京第一芝士蛋糕呢款芝士蛋糕轻盈松化,口感绝佳,甜度适中,食落去完全唔会腻。搭配一杯梳打,实在系一种享受。时光逆流招牌蛋糕呢款蛋糕真系好特别!下层系浓郁嘅朱古力蛋糕,上层系滑顺嘅芝士,再加上焦糖,味道层次分明,甜而不腻。荔枝梳打饮品方面,我哋选择咗荔枝梳打,清新爽口,荔枝嘅香甜味道令整体饮品更加提神。青苹果青苹果嘅清脆口感,酸酸甜甜,十分开胃,完美地平衡咗我哋嘅下午茶餐。

黑松露玉子烧

唐扬炸鸡