2023-07-18
Hidden Cafe — Cafe@Cassina香港有唔少Hidden bar,唔知大家又有冇听过Hidden Cafe呢?中环云咸街呢间cafe隐藏喺Cassina家私舖,大家可以一边叹咖啡,一边欣赏家具。呢度👈🏾嘅装修除咗好有格调之外,咖啡同食物嘅质素都好有水准,令人一试难忘🖤我同朋友叫咗✔Affogato (vanilla ice cream, coffee jelly & espresso) $68✔Matcha Dirty $59✔Burrata cheese, avocado & cherry tomatoes open sandwich $98✔Peanut butter & condense milk mini toast $38✔Greek yogurt bowl $68我哋最钟意杯affogato,因为佢嘅Espresso同埋jelly都好香浓,但捞埋d雪糕,就中和左个苦味,好特别💕而个sandwich中间好软熟,牛油果🥑同d沙律菜亦都好新鲜,饱肚之余又健康😋至于杯Greek yogurt就唔使讲啦,店员真系砌得好有心机,打卡一流🫶🏾想喺一个咁有格调嘅环境叹杯靓
✔Matcha Dirty $59
✔Greek yogurt bowl $68
想喺一个咁有格调嘅环境叹杯靓咖啡☕️Cafe@Cassina真系好值得大家到访