2020-02-16
和牛汉堡配甘荀汁红芝士,汉堡酱汁$190.对我黎讲入口就系一个cheeseburger 🙂 价钱唔平 虽然有和平做卖点 但整成汉堡我都唔太食得出牛肉既质素 但系有肉汁唔会太干既😉 面包似排包个d味道 但我自己就中意牛油烘过既多d 🙃.我自己就中意个薯条多d😆炸到劲脆 份量又足 我会俾满分个薯条 burger 就不过不失😙ORZO CARBONARA 卡邦尼米粒面 $185.上网见到有人推介 就叫左黎食 讲真 carbonara黎讲我真心觉得贵左d😅 上层有d芝士碎 仲有只生蛋用黎捞🙃 d米粒面有d粉 个口感我麻麻 我觉得扁意粉夹d 同埋成碟野溜得黎有d咸🤨🤨🤨 .可能系外国人口味 事关哩间野点菜要用英文this this this芝士波波 $40 粒.我初初冇睇清楚$40得1粒 直到落order先知😂原来系逐粒计😮😮😮😮 咁当然一人一粒开心d.咁上枱系热辣辣 好芝士下 外脆内香 系我叫左3样野之中最好食 唔嫌性价低可以试下👍🏻.哩间餐厅情调也不错 有semi buffet但就系冇甜品menu😯😯😯😯😯😯埋单食左3样野都系$501可以接受既.
ORZO CARBONARA
卡邦尼米粒面 $185