2023-06-06
之前同朋友食过佢哋嘅慢烤叉烧都觉得念念不忘🤤 老实讲系我喺香港食过最好食嘅叉烧之一💕 今次经过中环走过来试吓佢哋嘅新菜式同埋品尝佢哋嘅叉烧😆-24小时慢烤伊比利亚叉烧/轻炒羽衣甘兰/九州溏心蛋厚切白吐司|白腐乳牛油汁|田园沙律之前食过佢哋嘅叉烧饭,今次就试吓叉烧配吐司🍞 估唔到配埋糖心蛋味道好夹。田园沙律有西瓜肉、西柚肉同沙律菜,非常清新开胃。-白酒蕃茄寿喜烧汁炖软嫩西班牙安格斯牛肋肉|百里香煎三黄鸡胸丨蒸石磨陈村粉呢道菜式系牛肋肉配鸡胸肉杂烩,底部仲有陈村粉吸晒啲肉汁。牛肋肉同鸡胸肉肉质几好,陈村粉入晒味,估唔到同肉类都几夹。-白松露70%黑朱古力甘纳许|酱渍车厘子|云尼拿云糕Ganache食落朱古力味好浓郁,仲有几浓郁嘅白松露味,非常特别。我都系第一次食加咗白松露嘅甜品,原来配甜品都好夹~-另外佢哋仲有好多款饮品,我哋就特别钟意佢哋嘅本地beer on tap。见佢哋新引入咗几款啤酒🍻 有几款好啱女仔饮,我地叫咗落花流水同石榴蜂蜜酒,甜甜地几开胃。
24小时慢烤伊比利亚叉烧/轻炒羽衣甘
兰/九州溏心蛋厚切白吐司|白腐乳牛油汁|田园沙律