2024-02-13
中环高质拉面|GOGYO五行中环高质餐厅多到数唔晒,其中地理位置又方便,环境又舒服嘅日式餐厅——GOGYO五行,就系我最推荐之一❤️🍽️人均:$150-$250🕰️时间:Lunch Hour🍜全新期间限定「蟹味噌拉面」嘅汤底以传统嘅豚骨汤同蟹味噌融而为一,特意加上自家制嘅蟹膏牛油,将独特嘅蟹膏牛油融于汤底中,更可以配合蟹醋,香浓同鲜味互相交织出更丰富滋味。拉面另配上以蟹肉同三文鱼籽为食材嘅饭,两者鲜味满溢,令美味进一步升华。🍜 GOGYO KOGASHI SHOYU TSUKEMEN全店唯一沾面,汤底上菜时仲热辣辣!正🙌🏻面口感十分佳,加上酱油底,好挂汤👍🏻🥤饮品方面,我哋一杯冻咖啡,一杯Ginger Ale,都唔错👍🏻📍地址:GOGYO五行 (中环)中环遮打道16-20号历山大厦地库B2号舖
🍽️人均:$150-$250
🕰️时间:Lunch Hour
📍地址:GOGYO五行 (中环)
中环遮打道16-20号历山大厦地库B2号舖