2023-08-05
老实讲,想试Andō 一部分原因系我某位好友一直想试🤫可惜讲吓讲吓一年又一年佢生日都未能够试到🤡因而激发到我较定时间去订位试(但当时又唔同佢食😆)我希望朋友你今年试到喇,祝福你🙏🏻😇餐厅面积唔算大,开放式厨房设计令餐厅环境更宽敞,远处欣赏厨师们准备同摆盘👨🏻🍳增加期待感。环境舒适,唔会太正式😉职员态度亦有礼专业。fusion菜式的确创新💥甚至混合咗唔同酱汁配搭刺身,更突出鲜味🥢阿根廷牛扒烤到粉嫩配上传统西班牙romesco sauce,酱汁系采用果仁、红椒、蕃茄等材料搞碎而成更能去除肉质油腻🥩 Signature海鲜汤饭系重点❗️大厨根据儿时婆婆煮嘅海鲜饭去改良,简单美味🦑唔会有过多调味料已经觉得好鲜甜😋撇除性价比因素,海鲜汤饭确实令我想念🥰甜品水准优秀,全部都高质🤤可惜当时我已经饱咗,食完set甜品,要用奶力先食到两三小件🤣可能系食lunch嘅关系,用餐时间唔算长,用餐体验唔算特别难忘,视觉效果足够,食物质素唔错,只系未到wow境界😌