2018-06-27
🍔汉堡‘包’重要之外,汉堡扒亦系另一个重点,听闻铺头系用美国冰鲜靓牛,每块即叫即煎,同E先生过开中环就试一试二款汉堡包都用同一款包,厚身但好松软,上面既芝麻好香⬇️牛魔王汉堡($145)⬇️E先生点既汉堡包夹住二块汉堡扒,超吸晴,好大份,一口真系食唔晒,超级邪恶睇相都睇得出每件扒都好多肉汁,属牛魔王既你必试大蘑菇扒汉堡($128)相对起E先生既牛魔王,大蘑菇扒更吸引我,冇甘‘流’之余,啖啖蘑菇汁,唔会整到干晒,又有蘑菇又有汉堡扒,岩晒心多多既我蘑菇香同肉香一样夹,食唔停口跟餐叫小食炸薯条🍟原味同紫菜味以为跟餐加既分量会小,所以叫左各一份,上枱时就发现自己蠢猪左...分量很足够两人,其实可试其他小食。唔好睇少薯条,好味既薯条一定要即炸,已经拎左50分,加上用左粗身薯条,先做到出面脆卜卜入面松软,再配合自己钟意既口味紫菜粉好好味,拎100分冇难道
二款汉堡包都用同一款包,厚身但好松软,上面既芝麻好香
⬇️牛魔王汉堡($145)⬇️
大蘑菇扒汉堡($128)
跟餐叫小食
炸薯条🍟原味同紫菜味