餐厅: EverShine
资讯:

2024-06-01 226 浏览
有日系中环突然想食light啲,Google search yoghurt bowl出左呢间cafe见到啲相又几靓就决定去试试佢🤓环境🏠室内坐位唔多,大概只有五六个平排而坐嘅座位;如果想面对面坐,就要选坐天井位置。天井位有啲花草摆设,如果为打卡系天气好时较啱角度系可以打卡able的,但可能咁啱去时落雨,天井比较阴暗,见门口位仲有一张枱,就宁愿坐采光较好又开扬啲嘅出面啦😆食物☕️姜黄芒果乳酪碗乳酪碗嘅颜色配搭好靓,望上去令人好有食欲,而配料种类都唔少的,有一整条香蕉,蓝梅丶士多啤梨粒丶芒果粒,仲有好脆口嘅焗薯片,配搭乳酪口感几好的👍🏻不过乳酪份量比较少,整体感觉当轻食是可以的,如果肚饿就建议要加点其他食物了🤣💰乳酪碗$86,另外叫左杯Rose Cafe Latte $48。食物同咖啡卖相好靓,食落饮落质素正常,如果想打卡呢间cafe都还可以的🌸

环境🏠

食物☕️