中环唔系得fine dine既!一起食堂主打日台菜,一set成个宝盒咁用平民价钱已经食得好丰富好饱肚!🙆🏻‍♀️夏日热辣辣,我推介吉列猪扒冷乌冬伴柚子汁💁🏻‍♀️清新嘅柚子汁配上弹牙既日本乌冬真系好解暑!酸酸甜甜好开胃👅吉列猪扒正常质素,如果炸得再松软啲就更加正喇,猪扒大大块都好饱肚😚挂住台湾地道味道要试佢地既台式卤肉饭🥰卤肉半肥瘦,好有口感同食欲😉仲跟埋一只糖心蛋,拌饭一流👅👅👅带少少日本风味既有黑糖猪软骨饭💁🏻‍♀️要赞一赞猪软骨整到好软腍👍🏻👍🏻黑糖味道略为可以加强🙆🏻‍♀️呢个打工仔午饭嚟食嘅话一定可以食到好饱肚!😍小食试咗佢哋嘅盐酥鸡同埋麻辣猪耳😚两款都推介!盐酥鸡有台式风味,都几酥脆香口🤩麻辣猪耳好惹味!唔算好辣,但系香料十足!| 吉列猪扒冷乌冬伴柚子汁 $82|台式卤肉饭 $69 | 黑糖猪软骨饭 82📍 中环域多利皇后街2号地舖🌟人均消费:$51-100🌟菜式:#goodgirltummy台湾菜 #goodgirltummy日本菜🌟地区:#goodgirltummy中环
吉列猪扒冷乌冬伴柚子汁

台式卤肉饭