2022-03-25 260 浏览
扬食屋|中环专卖蛋包饭嘅日式餐厅,中环黎讲价钱唔算贵,个set跟餐汤或饮品同埋腌萝卜,门口仲有staff派coupon,可以送多一份牛仔肠或者温泉蛋,份量都几大,女仔未必食得晒😂吉列猪扒五目蛋包饭 $74蛋包饭卖相唔错,用上日本蛋同珍珠米👍🏻饭量颇多,个蛋炒得好香,非常嫩滑🍳入面嘅饭都好特别,唔系普通白饭,而系用鲣鱼汤煮成嘅五目饭,食到有冬菇同红萝卜丝,感觉健康啲🙈炸猪扒面头淋上咗少少酸酸地嘅酱汁,猪扒唔怕炸到好油🐷肉质亦唔干柴,咖喱汁就系甜甜地唔辣嘅日式咖喱🍛好啱用黎捞饭😍蔬菜汤系日式蔬菜清汤,入面有洋葱、红萝卜、椰菜等🥕全部都已经煮到好淋,冬天饮完暖笠笠☀️牛仔肠用coupon送嘅牛仔肠,大份到有啲吓亲😳外皮烧得几香脆
扬食屋|中环

吉列猪扒五目蛋包饭 $74

蔬菜汤

牛仔肠
用coupon送嘅牛仔肠,大份到有啲吓亲😳外皮烧得几香脆