餐厅: Crepe Delicious (Urban Cafe) (南豐大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
之前已经食过旺角东MOKO的分店觉得食物水准唔错 所以佢突然试吓中环呢间分店有我最钟意嘅法国可丽饼仲有其他热食 选择都比较多位置同地铁站距离好近所以都好方便因为当日是星期六 所以比较少人 环境好舒服今次拣咗套餐 包含咗法式可丽饼 及一个主菜仲有餐汤 和饮品餐厅系香浓的蕃茄汤 酸酸地几开胃值得一赞的意粉上次都觉得呢度意粉质素好好虽然唔系招牌菜但系我觉得仲好食过唔少意大利餐厅「黑松露忌廉鸡肉阔条面」黑松露味好香 酱汁好香浓 味道调校得啱啱好唔知食边款 就拣佢啦甜品,当然要选法式是C R E P E款式非常多 可能来自加拿大所以有更加多创新的味道例如例子草莓、冧酒提子、红豆抹茶我就拣咗呢款,伯爵茶金宝可丽饼口味冇咁甜,烟靭好好食另外朋友就拣咗一款咸的可丽饼慢烤手撕猪肉可丽饼 份量都好足好饱肚猪肉丝有少少烧烤风味仲有芝士好惹味呀最重要系可以食埋佢嘅招牌Gelato雪糕口味真系超正仲可以自己拣唔同嘅口味我就拣咗焦糖味道 几正!
之前已经食过旺角东MOKO的分店

值得一赞的意粉
上次都觉得呢度意粉质素好好
虽然唔系招牌菜
但系我觉得仲好食过唔少意大利餐厅
「黑松露忌廉鸡肉阔条面」
黑松露味好香
酱汁好香浓 味道调校得啱啱好
唔知食边款 就拣佢啦

甜品,当然要选法式是C R E P E
款式非常多 可能来自加拿大
所以有更加多创新的味道
例如例子草莓、冧酒提子、红豆抹茶
我就拣咗呢款,伯爵茶金宝可丽饼
口味冇咁甜,烟靭好好食

另外朋友就拣咗一款咸的可丽饼
慢烤手撕猪肉可丽饼 份量都好足好饱肚
猪肉丝有少少烧烤风味
仲有芝士好惹味呀

最重要系可以食埋佢嘅招牌Gelato
雪糕口味真系超正
仲可以自己拣唔同嘅口味
我就拣咗焦糖味道 几正!

• 黑松露忌廉鸡肉阔条面
  • 可丽饼