餐厅: FUMI
资讯:

FUMI ⭐️中环今日屋企人生日 专程带咗佢嚟中环食高级日本料理 呢间餐厅,无论环境质素或者系食物质素都好高~餐厅主打创新日本料理 再配合咁日系嘅环境~感觉真系好似置身于日本一样北海道松叶蟹甲罗烧配法包北海道松叶蟹肉上枱好精致,配埋蟹膏酱同法包一齐食,蟹既鲜甜味道好突出,每一口都系享受!日式串烧串烧分别有鸡软骨 日式番薯🍠日本和牛 同埋日本鸡翼 每份串烧都系即叫即烧 非常惹味🥳特上点刺身拼盘刺身total有八款 每款有两件 刺身保证每一日日本新鲜运到🇯🇵吞拿鱼腩入口即溶 服务员好细心同我哋讲解刺身各种既食法~每一件刺身真系非常鲜甜 总括嚟讲呢间餐厅嘅性价比都好高 不论系座位方面 员工嘅服务态度都非常优质 期待下一次帮衬如果大家都有兴趣,快啲book枱试吓啦❤️🥳中环德己立街30-32号加州大厦6楼

FUMI ⭐️中环

北海道松叶蟹甲罗烧配法包

日式串烧

特上点刺身拼盘

如果大家都有兴趣,快啲book枱试吓啦❤️🥳

中环德己立街30-32号加州大厦6楼