假期同咗好朋友去中环H Queen's 嘅新派秘鲁菜食Brunch 😋 环境好chill,有好大嘅落地玻璃,仲有露天嘅座位 🥰前菜总并有6款,最好味系松露带子,松露香配柚子醋好夹。Micro Ceviche 口感丰富,另一款炸鸡都份量十足,两个人食到超饱,再点佢个Rocoto  Mayo,Rocoto系秘鲁红辣椒,个酱加咗佢特别惹味!主菜嗌咗色彩鲜艳嘅Red Snapper Fillet同埋Chicken Panca,后者酱汁甜甜哋,烤鸡、酱汁同紫薯片颜色对比强烈,未食心情就好~Dessert Platter甜品有3款水果同3款甜品,最值得一试嘅系秘鲁传统甜品Tres leches, 佢个香蕉雪糕香滑到不得了,同香甜炼奶蛋糕一齐食好夹呢。望住呢个咁丰富嘅Dessert Platter,突然有一种置身泰国resort嘅感觉。🍌成个体验开心,咁啱介绍饮品𠮶个系restaurant manager,佢好nice咁介绍啲cocktail 同mocktail,最后我同朋友各嗌咗一杯。 Ichu Pisco Sour 里面有尤加利树蜜同青柠汁,酸中带微甘,我个人就好钟意。浅黄色再可一片小叶装饰,简

Dessert Platter

成个体验开心,咁啱介绍饮品𠮶个系restaurant manager,佢好nice咁介绍啲cocktail 同mocktail,最后我同朋友各嗌咗一杯。 Ichu Pisco Sour 里面有尤加利树蜜同青柠汁,酸中带微甘,我个人就好钟意。浅黄色再可一片小叶装饰,简单但唔单调。🍸