朋友介绍 话中环黎讲性价比高今次一于拣咗平日下午嚟试下✨刚刚过左Lunch time,唔会太多人,可以拣到C字型梳化窗边位,好舒服,再凉d 应该坐露台座位都好叹🥳TOMMY YUMMY系泰国餐厅,行假日清爽风,摆设色彩缤纷再配上米色同录色主色,打卡一流视觉上好舒服,好适合几个女仔饮嘢倾偈❤️任你泰串 (3串任拼) ($82)拣左三款唔同嘅串烧,有猪颈肉、鸡肉、牛肉,酱汁亦可以拣泰式酸辣汁/沙嗲汁拣左沙嗲汁一啲都唔韧,而且烧得几香 值得食!😝泰式虾球炒金边粉 ($118)配木瓜沙律金边粉炒得有 镬气而干身, 条条上色味道均衡活虾弹牙,再配上花生碎同芽菜令味道层次分明 🥳两点半开始有下午茶优惠叫野食包埋野饮 😍一于加单叫左泰式汤河, 船汤, 札肉 ($78)送椰子水超级无敌浓郁汤底,食完之后唔会觉得口渴😛份量都好够椰子水清爽,唔会太甜另外叫左泰式班兰奶冻送薄荷青柠梳打班兰甜品一向系我最爱 食落一啲都唔腻😋奶冻好滑溜,再加上伴碟超精美系一个好适合打卡的甜品🫢中环黎讲,TOMMY YUMMY 竟然做到LUNCH 同下午茶每样食物都系一百蚊内,仲包野饮,实在物超所值🙆🏻‍♀️
朋友介绍 [TOMMY YUMMY]
话中环黎讲性价比高
今次一于拣咗平日下午嚟试下✨

再凉d 应该坐露台座位都好叹🥳

视觉上好舒服,好适合几个女仔饮嘢倾偈❤️

任你泰串 (3串任拼) ($82)
拣左三款唔同嘅串烧,有猪颈肉、鸡肉、牛肉,
酱汁亦可以拣泰式酸辣汁/沙嗲汁
拣左沙嗲汁
一啲都唔韧,而且烧得几香 值得食!😝

泰式虾球炒金边粉 ($118)
配木瓜沙律
金边粉炒得有 镬气而干身, 条条上色味道均衡
活虾弹牙,再配上花生碎同芽菜令味道层次分明 🥳

两点半开始有下午茶优惠
叫野食包埋野饮 😍

一于加单叫左泰式汤河, 船汤, 札肉 ($78)
送椰子水
超级无敌浓郁汤底,食完之后唔会觉得口渴😛
份量都好够

椰子水清爽,唔会太甜

另外叫左泰式班兰奶冻
送薄荷青柠梳打
班兰甜品一向系我最爱 食落一啲都唔腻😋
奶冻好滑溜,再加上伴碟超精美
系一个好适合打卡的甜品🫢