2024-09-15
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯讲到高质嘅coffee,Cupping house都算数一数二。最近我就到访位于中环荷李活道嘅分店,cafe位于一楼可以饱览中环嘅街景。Full Breakky基本上每次去亲Cafe都会必要ADB。有两只㶶边煎蛋、大啡菇、牛油果、香肠、薯饼和沙律菜。啱晒钟意乜都食下嘅人士。Smorrebrod 可以自选两款toppings, 我就选择咗人气香煎带子配牛油果和无花果榛果吐司配里考塔芝士及枫糖。带子爽口又鲜甜,配搭芝士和枫糖营造一咸一甜。嚟到一定要试吓咖啡,我今次就叫咗椰子抹茶拿铁和摩卡,两款都有香浓嘅坚果味,值得一试啊。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯ Cupping Room (中环)中环苏豪荷李活道49号鸿丰商业中心1楼 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
Full Breakky
Smorrebrod
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
Cupping Room (中环)
中环苏豪荷李活道49号鸿丰商业中心1楼