2024-09-30 516 浏览
🐻系中环扮工嘅🐻👩🏽最爱就系桥香园嘅米线,食到老板娘都认得我,今日老板娘同我讲不如试下新野啦,成日食黎食去都系个几样!好啦,今日就试佢哋最出名嘅金奖腩肉同埋猪肠,另外就系我必食嘅萝卜🤪🐻佢哋嘅汤底同出面唔同,猪骨汤系熬制左10个钟头以上!所以平时我系连汤都饮埋,仲有就系佢哋嘅酸菜,辣椒油麻辣汤底都系佢哋自家制嘅👍🏽所以个汤底零舍好饮🐻讲到最出名嘅腩肉,每块都系大大块半肥瘦,完全唔会嚡口,另外猪大肠老板娘话佢哋都系用靓货,所以食落去好爽身唔会好油腻🐻作为一个星期要食三至四次米线嘅人,今日老板娘问我平时喺中环有咩好食,我真系老实同佢讲我食得最多就系佢哋😅连啲同事成日见到我食米线都问系咪真系咁好食🫢