餐厅: Cuisine Culture
资讯:

2024-11-26 0 浏览
朋友中环放工介绍我试吓呢间楼上西餐厅位置非常方便· 食物质素有水准·合理好价钱👍👍👍***龙虾汤配多士$92***用料新鲜讲究好香、味道浓郁、正***焗法式地道古也芝士洋葱汤$88***味道浓郁正宗听师傅介绍个汤底系用牛肉来煲既***无花果合桃沙律$138***用料真系一d都唔马虎明显地系用新鲜食材合桃好脆口无花果蕃茄同埋沙律菜都好fresh配有少少醋同橄榄油来调味非常之醒胃***法式地道鸭腿配鸭油煎薯仔$228***绝不油腻用鸭油来煎的薯仔好香好惹味***黑松露野菌意粉$158***意粉软硬程度正宗份量十足***酥皮苹果批配雪糕$88***味道不太甜👍好食雪糕都好好食有试意同值得推介的楼上餐厅地点非常之方便由地铁站行去大概3分钟路程今次平日夜晚来食唔太多人坐得都舒服环境都方便倾偈附上menu

朋友中环放工
介绍我试吓呢间楼上西餐厅