2023-06-05
价钱未算话超级抵食,但材料味道都好新鲜,而且真系烧得好食,环境舒服,好适合三五知己饮酒🍻吹水🥳喺苏豪区价钱其实都差唔多,食到呢间有水准,值得推荐~呢餐如果唔计枝清酒🍶人均$600,不过佢happy hour其实有啲套餐可以点,我就全部散叫🍢串烧,只要食材新鲜,同埋调味适中唔好太咸,火候控制得好,金黄色唔好烧得太焦,就好完美,今晚喺KATANA食嘅串烧全部都好满意❤️第一次食鸡蚝肉,原来系稀有部位,一只鸡得两块!师傅功力唔错,所有鸡都烧得软嫩多汁🤩白鳝皮脆肉嫩~豚肉秋葵/芦笋都好好食🤤完全唔会dry✨我哋仲嗌咗银鳕鱼、和牛同主食😜呢餐饭系食得饱+满足的💕西京烧银鳕鱼 $188西京酱味几浓郁~更能带出鱼嘅鲜味😳烧熟后咸香味十足,不过个人始终偏好白烧🤣和牛味噌朴叶烧 $228有8块和牛‼️熟成度可以自己控制,好嫩好好味🥺❤️有啲味噌酱调味,食完和牛,再食埋啲菇好正✨迷你亲子丼 $88呢个亲子丼,竟然有惊喜🤣✨煎鸡扒皮脆肉香!滑蛋好嫩!仲有啲熟淋洋葱🧅饭同𩠌份量系1:1,好有诚意❤️佢哋上层仲可以包场,有得唱K🤩下次可以成班friend试吓😁
价钱未算话超级抵食,但材料味道都好新鲜,而且真系烧得好食,环境舒服,好适合三五知己饮酒🍻吹水🥳 喺苏豪区价钱其实都差唔多,食到呢间有水准,值得推荐~
第一次食鸡蚝肉,原来系稀有部位,一只鸡得两块!师傅功力唔错,所有鸡都烧得软嫩多汁🤩白鳝皮脆肉嫩~ 豚肉秋葵/芦笋都好好食🤤完全唔会dry✨
我哋仲嗌咗银鳕鱼、和牛同主食😜呢餐饭系食得饱+满足的💕
西京烧银鳕鱼 $188
和牛味噌朴叶烧 $228
有8块和牛‼️熟成度可以自己控制,好嫩好好味🥺❤️ 有啲味噌酱调味,食完和牛,再食埋啲菇好正✨
迷你亲子丼 $88