2024-05-02
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽讲到鸡翼,Wingman嘅鸡翼喺香港算喺数一数二,而佢最出名嘅鸡翼放题都吸引咗唔少客人慕名而来!如果好似我同朋友咁唔算好大食,就可以考虑下佢嘅鸡全部都系鸡套餐🤣。🥢鸡全部都系鸡餐 Loads O’ Birds 24 wings $398 套餐可以拣4只味共24只鸡翼同2款小食,我哋就拣咗干身同湿身各2只嘅鸡翼:🍗纽奥良香粉Cajun Spice 🆙🍗蒙古烧烤Mongolian BBQ🆗🍗日本蜂蜜芥末Honey Wasabi 🆙🍗黑芝麻香鲜蜂蜜Hoisin Glaze 🆗纽奥良香粉同蒙古烧烤都喺干身鸡翼,2款都好重香料味。蒙古烧烤嘅孜然味几重。同谭仔土匪鸡翼几似。日本蜂蜜芥末同黑芝麻香鲜蜂蜜就喺湿身用酱汁调味嘅鸡翼,日本蜂蜜芥末鸡翼嘅wasabi喺分开上,可以根据个人口味点wasabi,而黑芝麻海鲜蜂蜜鸡翼嘅蜂蜜味比Honey wasabi更浓郁,芝麻亦都好香!🧀烤哈罗米芝士 Grilled Halloumi Cheese 🆗烤哈罗米芝士咸咸哋几惹味,加咗石榴同车厘茄中和番芝士嘅咸味👍🏻🍟蕃薯薯条 Sweet potato fries 🆙呢个蕃薯条整得
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🍗纽奥良香粉Cajun Spice 🆙
🍗蒙古烧烤Mongolian BBQ🆗
🍗日本蜂蜜芥末Honey Wasabi 🆙
🍗黑芝麻香鲜蜂蜜Hoisin Glaze 🆗
🍟蕃薯薯条 Sweet potato fries 🆙
呢个蕃薯条整得几出色,味道甜甜地,炸得恰到好处,非常香脆👍🏻。
🥢 Aperol Spiritz $80 🆗
🥢 Lemon Daiquiri $85 🆗
🥸评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸 食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10 环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10 服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10 性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10 整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🍗🍗🍗🍗🍗 🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 Wingman (阁麟街) (中环)
中环阁麟街37-43号祥兴商业大厦6楼
#bakdiu西式 #bakdiu美式 #bakdiu放题#bakdiu中环 #bakdiu中西区 #可能系世界上最好食嘅鸡翼 #鸡翼放题 #wingmanhk