2025-02-21 0 浏览
🫧今日放工同男朋友去中环庆祝周年纪念,上网见到呢间New York cut 几高级又抵食,完全冇失望😆而且餐厅后仲有一间环境超靓嘅小酒吧,啱晒同frd饮酒倾偈🥰✨牛肉他他呢道牛肉他他新鲜🥩,肉质滑嫩,搭配嘅酱汁味道刚好,真系好开胃👍🏻✨龙虾汤汤底浓郁,几creamy,龙虾肉鲜甜😋,层次丰富🦞🥣✨New York Strip我哋嗌咗 medium rare,啱啱好😚,肉质多汁,口感一流🤤,绝对系主菜的亮点!🥩,仲有得拣配茄汁通粉或者香蒜意粉,2款都唔错👍🏻💓✨CHIARO PROSECCO 呢杯气泡酒清新爽口,果味浓郁,易入口!🤍🥰✨WAKEFIELD SAUVIGNON BLANC白酒清新,果香味浓,饮落去好舒服!😆✨WAKEFIELD MERLOT呢款红酒味道醇厚,甜甜地好啱搭配牛排,真系非常match!😎✨NYC DAILY DESSERT 🍨甜品系一个北海道朱古力软雪糕🍫,朱古力味非常浓郁,再配埋脆脆嘅包粒,口感丰富,非常有满足感😋😍而家餐厅一周年,晚市四人同行一人免费😱,而我哋呢个Weekend Brunch一个人都只系$408+10%,加$158就可以嗌wine packag

✨牛肉他他

✨龙虾汤
汤底浓郁,几creamy,龙虾肉鲜甜😋,层次丰富🦞🥣

✨New York Strip

✨CHIARO PROSECCO
呢杯气泡酒清新爽口,果味浓郁,易入口!🤍🥰

✨WAKEFIELD SAUVIGNON BLANC
白酒清新,果香味浓,饮落去好舒服!😆

✨WAKEFIELD MERLOT

✨NYC DAILY DESSERT

而家餐厅一周年,晚市四人同行一人免费😱,而我哋呢个Weekend Brunch一个人都只系$408+10%,加$158就可以嗌wine package,而且Weekend Brunch 牛扒仲可以任点任食🥩,平时一份牛扒都唔止呢个价钱🫶,食物非常高质💕,性价比极高‼️