2023-12-15 137 浏览
餐厅位置在一楼,设有落地玻璃的大露台,面对如此靓景,令人感觉很放松。餐牌选择有好多,有串烧/小食、沙律、汤/咖喱、主食、饮品及甜品。泰式虾饼: 炸得酥脆,虾肉弹牙,仲配埋super food羽衣甘蓝,够晒健康。串串沙爹(鸡/猪各1串): 猪颈肉和鸡肉都烧得香口,加埋甜甜哋既沙爹汁,非常惹味。火车头炒饭: 配料有猪肉碎、蛋丝、青色和紫色豆角,炒饭粒粒分明,很有镬气,酱汁好有泰国香料既风味。泰式鸡肉金边粉: 金边粉烟韧爽口,配料有鸡肉、芽菜、蛋丝、韮菜、豆腐干,仲有伴碟既花生碎和辣椒粉,捞埋个酸酸甜甜既酱汁炒,十分开胃。椰香菠萝飘雪: 充满浓郁椰香,加上酸酸甜甜既菠萝,非常消暑解渴。鲜芒椰浆柚子露: 鲜甜既芒果肉配上啖啖柚子香气,带来清爽口感。总结,食物水准高,份量十足,上菜快,员工服务好,食得好开心。

下午茶
  • 串串沙爹