餐厅: Cuisine Culture
资讯:

2024-11-29 543 浏览
今日朋友带我去中环Cuisine Culture,餐厅主打法式私房菜,而家做紧推广,经Openrice网上订座,可享单点餐牌正价75折,非常抵食。焗法式地道古也芝士洋葱汤:洋葱汤上枱热腾腾,香气噗鼻而来,汤面放左一片法包,仲加左好多芝士,浓郁而美味。烟三文鱼牛油果沙律:新鲜沙律菜,配上烟三文鱼、蕃茄仔、牛油果,开胃又健康。香草海盐烧美国原条牛肋骨配薯条:餐厅好细心,把牛肋骨既肉预先切好,再一块块铺番喺牛骨上面,肉质软腍,牛味香浓。日本鲜带子柠檬汁初榨橄榄油意粉:大大粒既带子,鲜甜厚肉,意粉煮得弹牙,搭配柠檬汁,味道估唔到咁夹。法式焦糖炖蛋:如丝般幼滑既炖蛋,上面有一层烤得恰到好处既焦糖,食到香脆又软滑既双重口感。整体来说,食物有水准,服务优质,性价比高。

整体来说,食物有水准,服务优质,性价比高。

• 法式焦糖炖蛋
  • 香草海盐烧美国原条牛肋骨配薯条