2017-10-31 931 浏览
一套”东张西望”, 讲左香港新鲜牛杂有几窂有后,水记就更多人为左𠮶一日得两碗嘅牛沙瓜而黎。话说之前都有买开牛杂面,但对牛牛部位唔太熟,只见每次lunch都要排长龙,价钱平民(直情系中环福音), 伙记又爽手又准,好难叫人唔encore . (因我宗旨系好好食先翻兜,但水记已每两星期要食一次)同事十点九已到达,听讲伙记第一下系答冇牛沙瓜。系,十一点开,已经话你知冇。打算死心时,又话有一碗。外卖买番公司,十分钟内已可打开都叫即时享用香香的,质感唔系爽,系有啲咬口,系人生第一次食牛呢个胃,佢第四个胃。好味嘅,好快就食完。但更应谂下,点解咁好味嘅香港特色野,要食都要咁难。喺中环,要贵要好一定有,但要平民地道又原味又回味,暂时谂唔到第二间。相前方系牛沙瓜,后面系牛杂。

外卖买番公司,十分钟内已可打开都叫即时享用

相前方系牛沙瓜,后面系牛杂。
外卖自取