2021-04-22 1050 浏览
系PMQ呢个咁文青既环境🧑🏻‍🎨,睇完展览,绝业要停低叹杯咖啡,同朋友倾下计Chill下😌Levain bakery 主要卖啲面包糕点同咖啡。店入面既位置好少,但坐系店外面无甘逼其实仲舒服!.▪️Mocha $50咖啡既包装好得意,但温度太高,小心翼翼咁饮甘烫亲个嘴🥺 杯mocha落得太多朱古力粉,浓到苦,浓到饮到尾仲见到好多粉未溶哂😂 咖啡味只有少少🤏🏽 而且豆好酸,成杯mocha极度不Balanced,得个苦字!.Latte decaf $42同头先杯mocha完全相反,完全唔够热😂奶泡好多气孔唔幼滑,而且无没有拉花图案!一般!.总括嚟讲,都系个句,中环太多出色既coffee shop,我会愿意试多次俾多次机会既,但如果质素仍然维持不变,就会尝试其他选项!=========================..

▪️Mocha $50

Latte decaf $42

同头先杯mocha完全相反,完全唔够热😂
奶泡好多气孔唔幼滑,而且无没有拉花图案!一般!
但如果质素仍然维持不变,就会尝试其他选项!
=========================