2024-10-12
-星期五放工后梗系要去chill下😎🤙🏻今次约左朋友黎呢间食至饱,饮至饱嘅餐厅enjoy下🤤😋-串烧拼盘($89)呢个拼盘入面有分别有招牌鸡皮墨鱼滑🦑芝士鸡肉串,鸡肉软骨棒,蜜糖鸡翼🍗墨鱼滑好足料🦑鸡皮烧到好香脆🙀再加少少孜然粉包住弹牙嘅墨鱼滑,仲食到啲墨鱼粒❗️口感丰富😋蜜糖鸡翼好好食👍🏻-各种串烧🥩🍖🥓牛舌爽口弹牙👏🏻极品牛颈脊🐮和碳烧牛板键都重牛味,juicy ,而茄子唔会好干身,好入味,加左好多好多蒜🍆韭菜烧更加系我每次食串烧必点嘅😋忌廉蟹🦀肉薯饼外脆内软!唔会太油腻,仲有好多蟹肉,正👍🏻-安格斯牛板腱珍珠饭🐮🍚($88)牛肉好滑🤩入口即溶🥰白饭混合咗牛油同蒜蓉,味道香浓!牛板腱嫩滑软腍多汁!牛味好出🥳值得一试👏🏻-烧宫崎鸡腿扒珍珠饭🍗🍚($68)呢款饭啖啖肉😍点酱汁食非常惹味,推荐🙌🏻-Sunday(Mocktail)($88),Happy Hour($83)酒渐变棕色用咗咸柠七🍋做基础成分调制而成 用咗薄荷装饰✨饮落好浓烈嘅柠檬风味😝口感酸涩带点咸味!饮完有种清爽feel , 岩晒夏天饮😉-Name🏠:芝加哥串烧酒场Location📌:中环兰桂坊荣华里12-14号荣华大厦B
星期五放工后梗系要去chill下😎🤙🏻
今次约左朋友黎呢间食至饱,饮至饱嘅餐厅enjoy下🤤😋
串烧拼盘($89)
蜜糖鸡翼好好食👍🏻
各种串烧🥩🍖🥓
牛舌爽口弹牙👏🏻
安格斯牛板腱珍珠饭🐮🍚($88)
烧宫崎鸡腿扒珍珠饭🍗🍚($68)
呢款饭啖啖肉😍点酱汁食非常惹味,推荐🙌🏻
酒渐变棕色用咗咸柠七🍋做基础成分调制而成 用咗薄荷装饰✨
饮落好浓烈嘅柠檬风味😝口感酸涩带点咸味!
饮完有种清爽feel , 岩晒夏天饮😉
Name🏠:芝加哥串烧酒场
Location📌:中环兰桂坊荣华里12-14号荣华大厦B座地下L及M号铺
价钱💰:串烧拼盘($89),Sunday(Mocktail)($88),Happy Hour($83),安格斯牛板腱珍珠饭($88),烧宫崎鸡腿扒珍珠饭($68),各种串烧($302)