2014-09-22 628 浏览
9月7日中秋节前一日, 叫左PIZZA返屋企食, 我们六个人叫左一个四人餐及一个两人餐. 一个小时送到. 两个PIZZA都叫超级至尊, 一个系传统那款, 另一个系新D果款. 我们都觉得传统的较好味, 新果款条边入面有D嘢, 好漏呀, 同埋个PIZZA较厚, 冇咁好味, 用料都多的, 好香及热辣辣的呀. 还有一个肉酱意粉, 一个茄酱吞拿鱼长通粉, 一个香蒜肉丝意粉, 一个萄汁鸡皇饭. 鸡亦, 香肠, 两罐雪碧. 500元都OK呀, 几抵.肉酱意粉好味, 好多酱呀, 我钟意食肉酱意粉. 但系茄酱吞拿鱼长通粉, 我觉得白汁夹D,呢个麻麻地, 唔系好MATCH咁. 个饭都好味呀, 鸡肉够滑, 另外的鸡亦, 香肠OK呀. 正正常常的味道.我们六个人都食唔晒, 好饱呀.

我们六个人都食唔晒, 好饱呀.

2014-09-07
60 分钟 (外卖送餐)