2023-09-30 224 浏览
同屋企人过中秋 紧系要食大餐啦 由于人数太多啦买𩠌又唔知要预几多 买几多?同埋唔想洗野啊😎就醒起叫到会一定系最好既选择✨@feverfoodhk 提供唔同既套餐 视乎人数需要自己简番唔同既套餐 我简左套餐A 可以简8款食物❣️ 送到既时候仲要系热辣辣架 马上开餐😎☝🏻北海道帆立贝野菌炒乌冬配木鱼花炒乌冬又香又惹味 帆立贝好鲜甜 乌冬亦都好入味🤤 ✌🏻珍宝特长芝士流心蟹棒拼韩国白菜豚肉饺子蟹棒仲有芝士系入面大家都大赞话好味😚👌🏻 6小时慢煮红酒烩美国牛肋条经慢煮过后牛肋条肉质软腍 肥瘦适中 劲想配个白饭 一定添几碗饭🤭🖖🏻日式和风金针菇安格斯肥牛卷My favourite 🥰必叫啊 绝对唔会错 香嫩肥牛加上爽口金菇 一个字 正!🖐🏻 BBQ蜜糖鸡翼鸡翼系聚会上一定系不可少 🤙🏻招牌炭烧鸡肉串个个都中意食一人一串好快就清哂🫳🏻泰式原只猪手配秘制汁原只猪手满满既骨胶原啊 女士首选✨🫴🏻泰式酸辣无骨凤爪酸味味 非常开胃🤤好开心屋企人都好满意依餐到会既食物 我就安心哂☺️推荐大家有聚会都叫@feverfoodhk 好多唔同食物选择架❣️

☝🏻北海道帆立贝野菌炒乌冬配木鱼花
炒乌冬又香又惹味 帆立贝好鲜甜 乌冬亦都好入味🤤