奧運又到喇,有親戚嚟屋企一邊食飯一邊睇奧運,但咁岩姐姐放假,無人煮飯點算好🥲朋友即刻推薦我feverfoodhk的到會服務,只需要用whatapps落單,就可以送到府上,方便又快捷,足不出戶,都可以享受美食,嚟緊Mina姐生日,我哋都會再訂feverfoodhk🥰🫰🏻🌟蟹膏蟹肉五重芝士焗魚柳飯五重芝士中濃郁的口感,而焗魚柳則添加了鮮嫩的蛋白質。整體口感應該很豐富細緻。🌟北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花鮮甜的北海道帆立貝,與野菌搭配烏冬,再配上清甜的木魚花,帆立貝的鮮甜與菇類的香,加上烏冬的彈牙口感,清新又自然🌟潮州打冷-秘製滷水拼盤秘製滷水拼盤包括:豬大腸,紅腸、鴨翼、豬耳、滷水蛋等⋯滷水做工講究,醃得夠入味🌟即燒菠蘿梳打 BBQ美國豬仔骨美國豬仔骨肉質嫩滑,菠蘿梳打提供了酸酸甜甜的滋味,非常開胃🌟泰式香燒豬頸肉豬頸肉質柔嫩,搭配泰式香料後醃製,鮮香四溢,口感極佳🌟泰式酸辣無骨鳳爪(辣椒)無骨鳳爪食時更便利,經過泰式醬料調味後,酸辣爽脆🌟鮮番茄濃湯六小時慢煮牛肋條慢煮能釋放牛肋條的甜香,配埋濃郁的番茄湯底,滋味滿分🌟荔枝蟹肉撻配飛魚子鬆脆的撻餅,配上鮮美的蟹肉和鹹香爽脆的飛魚子,可謂奢華

🌟蟹膏蟹肉五重芝士焗魚柳飯

🌟北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花

🌟潮州打冷-秘製滷水拼盤

🌟即燒菠蘿梳打 BBQ美國豬仔骨
美國豬仔骨肉質嫩滑,菠蘿梳打提供了酸酸甜甜的滋味,非常開胃

🌟泰式香燒豬頸肉
豬頸肉質柔嫩,搭配泰式香料後醃製,鮮香四溢,口感極佳

🌟泰式酸辣無骨鳳爪(辣椒)
無骨鳳爪食時更便利,經過泰式醬料調味後,酸辣爽脆

🌟鮮番茄濃湯六小時慢煮牛肋條
慢煮能釋放牛肋條的甜香,配埋濃郁的番茄湯底,滋味滿分

🌟荔枝蟹肉撻配飛魚子
鬆脆的撻餅,配上鮮美的蟹肉和鹹香爽脆的飛魚子,可謂奢華組合

2024-08-01
2024-07-21 308 浏览
Baby Shower👶🏻🩷🩵好多朋友仔一齊黎開Party😳,大家都準備咗好多禮物比倪丨丨🤣,聿媽孕期好懶惰,冇野可以準備,只系準備左個Bb🤰🏻同埋訂左@feverfoodhk 嘅到會食品比各位黎參加嘅朋友仔醫肚😌💕A1馬蘇里拉卡邦尼海鮮長通粉系好Creamy嘅長通粉,送到嚟都唔會話朔曬啲汁🫶🏻,馬蘇里拉芝士有咸香味,有多種海鮮做配料,一啲都唔Dry‼️💕A4 鮮蝦•細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉有冇人同我一樣都系好鐘意食螺絲粉😌,我記得媽咪系我細個嘅時候成日都會煮俾我,所以通常有螺絲粉我都會揀食螺絲粉🥰,估唔到佢哋加埋蝦肉同埋帶子嘅份量都幾多🤤,配埋龍蝦汁勁香😍,連媽咪都話好食。💕C4鮮蕃茄濃湯6小時慢煮牛肋條整得好入味嘅牛肋條,份量又多😋,牛肋條好腍身,配埋蕃茄濃湯有浸酸甜味,食埋啲汁好似飲緊牛尾湯咁🤩💕白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口呢一個系我超級推介!白酒忌廉汁好好味🤤白酒汁雖然揮發咗但系酒香味仍然存在😎,啲青口好肥美好大粒肉。💕火箭菜龍蝦沙律包我成日聽啲YouTuber講去外國就一定要食火箭菜,因為香港買好鬼貴🤣,所以見到火箭菜我都會叫黎食😝。入邊夾雜咗啲龍蝦肉嘅沙律,成個感覺好清新。💕香煎

💕A1馬蘇里拉卡邦尼海鮮長通粉

💕A4 鮮蝦•細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉

💕C4鮮蕃茄濃湯6小時慢煮牛肋條

💕白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口

💕火箭菜龍蝦沙律包

💕香煎雞柳京蔥墨西哥卷餅配秘制香橙醬
墨西哥卷餅做gym人士都愛食💪🏻,京蔥配埋雞柳真系一個完美嘅配搭😌,食落去一啲都唔肥膩。加埋佢哋特製嘅香橙醬酸酸地好開胃啊🤩

💕荔枝蟹肉撻配飛魚子
荔枝蟹肉打成泥,然後放入個松脆撻仔入邊再加埋魚子,口感十足🤫,蟹肉鮮味,如果啲荔枝肉大粒啲就好啦🤤因為我好鐘意食荔枝。

💕蟹柳玉子鰻魚燒
估唔到到會嘅賣相都咁唔錯😌,講真玉子燒唔難整,但系整得靚同埋好味就好難🥴,食落去好重蛋香,配埋鰻魚同埋鰻魚汁就更上一層樓☺️,另外再加埋蟹柳成個賣相就更加昇華。

2024-07-21
用餐时段
庆祝纪念
纪念日
  • 荔枝蟹肉撻配飛魚子
  • 白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口
2024-09-12 42 浏览
前排幫女女開3歲生日會,經朋友仔推介下,訂左呢間Fever Food到會!果然無令我哋失望,到會送貨好準時啊!約左11:00送貨,司機叔叔10:45左右就打黎約攞食物嘅位置。食物收到都重係暖暖地架!今次生日會主要都係邀請屋企人參加,呢班親友平時最鍾意乜都話自己煮自己整,但係都有大讚Fever Food到會嘅食物調味好味😋我都鬆一口氣😮‍💨最後訂左8盤全部食清光!特別推薦:⭐️北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花⭐️客家鹹香鹽焗雞拼海蜇⭐️泰式香燒豬頸肉⭐️蠔皇螺片花菇扒生菜

果然無令我哋失望,到會送貨好準時啊!

最後訂左8盤全部食清光!

特別推薦:
  • 客家鹹香鹽焗雞拼海蜇
  • 泰式香燒豬頸肉
  • 蠔皇螺片花菇扒生菜
2024-09-09 190 浏览
小朋相約一齊開Party 。照叫到會就可以由頭盤🥗,主菜🍚,甜品🍧都一站式照顧到✅,價錢仲平過出街食!今次我地叫6-8人餐,任選8款 ,平均每人都係大概$110+💰▪️意式香草芝士肉醬意大利麵這道意大利麵的肉醬香濃,融合了新鮮的香草,芝士的融化程度恰到好處。麵條煮得恰到好處唔會過淋。推介!▪️北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花這道菜的帆立貝與炒香的野菌,加埋烏冬麵吸附了醬汁,讓每一口都充滿日式風味。小朋友絕對會鐘意!▪️潮州打冷-秘製滷水拼盤拼盤中的滷水系列食材入味十足,特別是滷蛋和豬耳,口感軟滑。滷水的味道濃厚,帶有微微的香料味,讓人感受到潮州風味▪️ 鮮番茄濃湯六小時慢煮牛肋條番茄味道濃郁,酸甜適中,牛肋條經過六小時慢煮,肉質軟嫩,送飯一流。▪️ 泰式原隻豬手配秘製汁豬手整隻起肉上,肉質有咬口,秘製醬料的味道非常開胃。▪️芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花到會都要食得健康,唔少得叫蔬菜。牛肝菌的香氣與芝士的濃郁完美結合,配西蘭花剛剛好。▪️天然糖香芒布甸配爆珠芒果的香甜味道非常自然,布甸的口感滑順,加入爆珠增添了趣味,咬穿真係會爆破感覺。小朋友一個人食左4杯▪️ 客家鹹香鹽焗雞拼海蜇鹽焗雞肉質鮮嫩,鹹鹹香香的味道

▪️意式香草芝士肉醬意大利麵

▪️北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花

▪️潮州打冷-秘製滷水拼盤

▪️ 鮮番茄濃湯六小時慢煮牛肋條

▪️ 泰式原隻豬手配秘製汁
豬手整隻起肉上,肉質有咬口,秘製醬料的味道非常開胃。

▪️芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花

▪️天然糖香芒布甸配爆珠

▪️ 客家鹹香鹽焗雞拼海蜇
鹽焗雞肉質鮮嫩,鹹鹹香香的味道。搭配的海蜇清脆爽口,為整道菜增添了口感的層次,並且能平衡鹽焗雞的風味。

Fever Food 食物質素唔錯,味道好啱口味🤤,送到來既時候都係熱既🔥! (🌟好緊要🌟)包裝好穩陣,用包鮮紙+紙箱🎁。食物種類都好多,飯麵類,小食類,甜品類,前菜類等等。朋友一齊食都覺得原來到會唔一定要好多好多人既份量👫,而家呢個份量真係剛剛好,仲可以食多幾款👍🏻
外卖送餐
一位「無飯」主婦朋友介紹我哋訂✨Feverfoodhk到會熱點✨我哋叫咗套餐A ( 6-8人餐 ) 有8盤食物可以揀有沙律前菜▶️ 西班牙火腿 凱撒沙律🥗新鮮蔬菜,咬落去索索聲!西班牙火腿唔太䶢,同清新既蔬菜好夾,再加埋淡淡的沙律醬,做開胃菜一流!有主食▶️水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯鮮茄🍅水蜜桃🍑,菠蘿🍍無論顏色同味道都十分吸引,小朋友第一時間比個飯吸引左,豬排份量多,飯粒粒分明,酸甜口感醒胃,兩磅份量大人細路都岩食多盤小食,有海鮮、肉類▶️即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨勁推介呢個!由濃郁嘅燒烤汁,到內裡鮮嫩多汁豬仔骨,食得出火候掌握得剛剛好。外皮微脆而內裡軟嫩,口感好正▶️牛油黑白胡椒汁焗澳洲牛脷伴香煎雞扒一大塊厚厚焦香既醬汁鋪左係牛脷🥩雞排上面,牛脷爽口、雞排juicy唔會乾柴,薯蓉打底更加係吸晒肉汁既精華。▶️鮮番茄濃湯六小時慢煮牛肋條( 約2磅) 牛肋條煮得好腍👍🏻番茄湯既味溶入左牛肋條裡面,輕輕一咬就可以吞落去▶️招牌炭燒雞肉串開party最方便食串燒,一人一支,濃厚醬汁配雞肉食到舔舔利👅▶️泰式香燒豬頸肉豬頸肉酥脆香口,內裡肉質彈牙,配上泰式酸甜醬汁,清爽不油膩▶️煙肉車打芝士焗紐西
我哋叫咗套餐A ( 6-8人餐 ) 有8盤食物可以揀

有沙律前菜▶️ 西班牙火腿 凱撒沙律🥗

有主食▶️水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯
鮮茄🍅水蜜桃🍑,菠蘿🍍

多盤小食,有海鮮、肉類
▶️即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨
外皮微脆而內裡軟嫩,口感好正

▶️牛油黑白胡椒汁焗澳洲牛脷伴香煎雞扒

▶️鮮番茄濃湯六小時慢煮牛肋條( 約2磅)

▶️招牌炭燒雞肉串
開party最方便食串燒,一人一支,
濃厚醬汁配雞肉食到舔舔利👅

▶️泰式香燒豬頸肉
豬頸肉酥脆香口,內裡肉質彈牙,配上泰式酸甜醬汁,清爽不油膩

▶️煙肉車打芝士焗紐西蘭半殼肥美青口
焗至金黃嘅芝士🧀濃郁
煙肉🥓嘅鹹香、
青口肉質鮮嫩清甜,層次豐富。

#到會 #美食 #外賣 #派對食物
#親子博客 #媽媽博客 #親子日常 #育兒日常
#KOLmama #洋桃媽媽𝓶𝓮𝓲𝓶𝓪𝔂 #hongkongblogger #hkmami #hkbloggermama #親子KOL
2024-09-01 101 浏览
趁着暑假,最好就是和一班朋友開Party聚會聯誼一下,今次我們相約了細佬一班好朋友都會所開一個迷你派對,最好就是到會,因為可以好像自助餐模式,食物種類又多,又方便,可以一邊玩樂一邊傾談一邊進食。今次我們叫了六至八人的套餐。🌟生炸蜜糖芥末雞搥蜜糖雞鎚永遠是最受小朋友歡迎的,因為香口惹味,又容易進食,細細件。🌟沙爹豬肉,雞肉串雞肉串和豬肉串也是不錯的選擇,因為小朋友很喜歡吃串燒的感覺。🌟繽紛法國馬卡龍馬卡龍的顏色色彩繽紛,打卡影相就最一流,一盤有不同口味的馬卡龍適合不同喜好的小朋友選擇。🌟荔枝蟹肉撻配飛魚籽蟹肉飛魚籽有口感,顏色亦不錯。🌟蟹柳玉子鰻魚燒蟹柳玉子的配搭很漂亮,鰻魚配上玉子,亦是很日式的口味。🌟他他醬蛋沙律鮮番茄迷你牛角包牛角包是派對不可或缺的一個食物,蛋沙律牛角包亦配合。🌟菠蘿肉鬆濱城海鮮炒飯菠蘿海鮮炒飯是夏天開胃之選,喜歡飽肚的人士必叫之選。🌟黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿黑松露長通粉就比較西式,細佬就比較喜愛這個。

🌟生炸蜜糖芥末雞搥

🌟沙爹豬肉,雞肉串

🌟繽紛法國馬卡龍

🌟荔枝蟹肉撻配飛魚籽
蟹肉飛魚籽有口感,顏色亦不錯。

🌟蟹柳玉子鰻魚燒
蟹柳玉子的配搭很漂亮,鰻魚配上玉子,亦是很日式的口味。

🌟他他醬蛋沙律鮮番茄迷你牛角包
牛角包是派對不可或缺的一個食物,蛋沙律牛角包亦配合。

🌟菠蘿肉鬆濱城海鮮炒飯
菠蘿海鮮炒飯是夏天開胃之選,喜歡飽肚的人士必叫之選。

🌟黑松露野菌蟹肉燴長通粉配西班牙火腿
黑松露長通粉就比較西式,細佬就比較喜愛這個。

2024-08-29
2024-08-27 101 浏览
Fever Food 到會熱點提供多款到會套餐選擇,款式亦好多樣化,從派對熱盤,餐前小食,東南亞美食,走肉之選,海鮮美食,沙律,前菜,甜品等等一應俱全。保温方面都做得好好,收到貨時仲係熱辣辣㗎套餐A 6至8人餐 $944A6北海道帆立貝野菌炒烏冬C4鮮蕃茄濃湯六小時慢煮牛肋條C6羅勒醬美國龍利魚卷配飛魚子C7即燒菠蘿梳打bbq美國豬仔骨D5泰式香燒豬頸肉E7日式和風汁炒野菌蘆筍G1鮑魚煙三文魚十全十美撈起K1客家鹹香鹽焗雞拼海蜇建議提前幾日作出預訂,特別係嚟緊嘅中秋佳節,叫Fever Food 到會係一個好好嘅選擇呢Fever Food 到會熱點 @feverfoodhk地址:新蒲崗六合街六合工業大廈16E電話:52997737#中秋節 #中秋 #節慶 #聚餐 #朋友聚會 #到會 # 佳節 #到會服務#香港美食#九龍美食#香港美食指南#到會#到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日#公司聚餐#美食#外賣#訂餐#親子 #派對 #到會熱點 #feverfood

套餐A 6至8人餐 $944

Fever Food 到會熱點 @feverfoodhk
地址:新蒲崗六合街六合工業大廈16E
電話:52997737

2024-08-22 111 浏览
最近朋友上黎開party, 但大家都想食唔同菜式😂 Fever Food 到會熱點就完全幫我地解決到呢個問題😍 佢提供多款唔同國家嘅菜式選擇,梗有一款岩心水🤩 我地今次揀左套餐A, 入面包咗自選8款嘢食,包餐具同送貨,真心抵😛佢保溫仲做得好好, 收貨個陣d 嘢食仲係熱辣辣🥰個人力推” 🐟鮑魚煙三文魚十全十美撈起”, 三文魚份量勁多, 而且仲有唔少玉子搭配, 健康得黎味道又夠豐富🥰整體份量都夠晒足, 我地最後8個人都夠唔晒,CP 值好高❗️

2024-08-17 72 浏览
同屋企人開party🎉又諗緊食咩好⁉️個個口味唔同🤯點揀好💁🏻‍♀️嘩🤭我會揀Fever Food 到會熱點9️⃣0️⃣幾款款式可以自由配搭🤗其中仲有多國美食☺️最新款式有🍛帆立貝牛肝菌忌廉意大利飯、Party Food必點椒鹽粟米🌽、日式蒲燒BB魷魚🍢、竹笙素翅蟲草花冬瓜、紅絲絨🍰一口蛋糕等,想食得豐富啲,重可以揀🦞龍蝦海鮮拼盤、🥩寶雲酥紐西蘭羊架甚至係法式焗原隻波士頓龍蝦米多!.A餐 6-8人 任選8款 $944B餐 10-12人 任選12款 $1416C餐 14-16人 任選16款 $1888D餐 18-20人 任選20款 $2360E餐 22-24人 任選24款 $2832F餐 28-30人 任選 30款 $3540#到會 #到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日 #公司聚餐 #美食 #外賣 #學生 #暑假 #訂餐 #船P #親子 #媽媽會 #派對 #戶外派對 #戶外到會 #party #PartyFood #partyroom #cateringservices #catering #foodorder #fooddelivery #partycatering #corporatcateri
A餐 6-8人 任選8款 $944
B餐 10-12人 任選12款 $1416
C餐 14-16人 任選16款 $1888
D餐 18-20人 任選20款 $2360
E餐 22-24人 任選24款 $2832
F餐 28-30人 任選 30款 $3540

#到會 #到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日 #公司聚餐 #美食 #外賣 #學生 #暑假 #訂餐 #船P #親子 #媽媽會 #派對 #戶外派對 #戶外到會 #party #PartyFood #partyroom #cateringservices #catering #foodorder #fooddelivery #partycatering #corporatcatering #cocktailcatering #partyfood #feverfood #到會熱點
2024-08-17 74 浏览
.新屋入伙🥳當然唔少得嗌個到會邀請一大班朋友仔黎開餐啦😘開party諗唔到食咩⁉️可以去揀@feverfoodhk到會🙌🏻我地唔係太多人..訂左6-8人份量都夠‼️仲食唔晒有淨添😆8 款可自己選擇,每款都份量十足,一Pack 大箱送到留下!包裝亦設有珍珠棉保溫👍🏻所以送到黎仲好熱辣辣,整體每樣款式味道都好味道#到會#到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日#公司聚餐#美食#外賣 #學生#暑假#訂餐#船P#親子#媽媽會 #派對 #foodie #育兒親子樂

2024-08-16 83 浏览
不想出去迫來迫去吃頓飯,叫到會到家吃是最好的。到會送到家樓下,下去拿就好。這家到會8款食物夠6-8人份量,$944。套餐另可追加食物,挺靈活的。水蜜桃菠蘿鮮茄焗西班牙豬鞍飯,水果入菜就是解膩最好辦法。意式香草芝士肉醬意大利麵,芝士和蕃茄味濃郁,意大利麵Q 彈。鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯,滿滿的荷葉味,材料亦不少。鮮蕃茄濃湯6小時慢煮牛肋條,醬汁非常美味,拌飯一流。菠蘿龍眼鮮橙亞麻籽沙律,沙律跟一個橙味調較的沙律汁,非常清新。脆炸吉列蝦拼魷魚圈配沙律醬,十分多件數,人多都夠吃。經典台灣街霸燒牛肉刈包,牛肉、蕃茄片,青瓜片,一樣份量十足。天然糖香芒布甸配爆珠,爆珠效果滿口芒果汁,芒果布甸味不假。°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°Fever Food 到會熱點 @feverfoodhk#MrsLong #hk #Longs #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #到會 #party #yumyumg_st=ic

Fever Food 到會熱點 @feverfoodhk

外卖送餐
今次選擇的到會套餐,總共有8種食物:1.水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯(約2磅),豬扒好鬆軟,蕃茄味濃2.意式香草芝士肉醬意大利麵(約2磅),肉醬勁足料,味道剛剛好,唔會過咸,撈埋意粉好好食3.北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花(約2磅),烏冬配上日式照燒醬,甜甜地好夾,帆立貝都幾大隻4.招牌炭燒雞肉串(15串),雞肉似日式居酒屋,食落有炭香味,幾惹味5.炭燒豬頸肉,肉質肥中帶瘦,爽脆又有彈性6.菠蘿、龍眼、鮮橙、亞麻籽沙律(約1.5磅),好清新,有多種水果,係健康嘅選擇7.柚子蜜桃煙鴨胸沙律(約1.5磅),煙鴨胸的柚子香味濃,口感細膩柔軟,肉質嫩滑8.天然糖香芒布甸配爆珠(16杯),好適合比小朋友既甜品,就算大人都可以細細杯咁食,唔怕食得過多,芒果夠甜,布甸彈牙
今次選擇的到會套餐,總共有8種食物:

5.炭燒豬頸肉,肉質肥中帶瘦,爽脆又有彈性

2024-08-11
2024-08-05 109 浏览
日子過得好快,哥哥話咁快就9歲生日🎂今日係屋企,開左個簡單而開心既生日會因為阿仔話想有party既氣氛🎈所以媽媽就選擇左叫個到會😝😝啲間已經叫左好多年既到會水準一向都有保証!味道一流!🔆鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯原隻鮑魚、蝦仁、帶子、雞粒,好多配菜荷葉飯夠曬入味!份量十足!🔆德國洋腸拼盤配他他醬5款腸仔,有辣有唔辣,岩曬大人小朋友口味!而且仲配有薯蓉,薯蓉好香滑,配埋他他醬,好好味!🔆BBQ蜜糖雞翼小朋友至愛,雞翼大大隻,食到停唔到口!🔆沙爹豬肉串,雞肉串都係小朋友至愛,一串串,又方便又好味、唔洗一陣就食曬!🔆泰式原隻豬手配秘製汁成隻豬手,醃得好入味,同埋煮到好淋,好味道!🔆泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬🔆鮮蝦生果薯仔沙律🔆泰式酸辣無骨鳳爪小小微辣唔係好辣,小朋友都食到,而且有香茅味,食落好有泰式風情,夠曬爽脆!到會大合照,開心又滿足的一餐!
日子過得好快,哥哥話咁快就9歲生日🎂
今日係屋企,開左個簡單而開心既生日會
因為阿仔話想有party既氣氛🎈
所以媽媽就選擇左叫個到會😝😝

啲間已經叫左好多年既到會
水準一向都有保証!味道一流!

🔆鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯
原隻鮑魚、蝦仁、帶子、雞粒,好多配菜
荷葉飯夠曬入味!份量十足!

🔆德國洋腸拼盤配他他醬

🔆BBQ蜜糖雞翼
小朋友至愛,雞翼大大隻,食到停唔到口!

🔆沙爹豬肉串,雞肉串
都係小朋友至愛,一串串,又方便又好味、唔洗一陣就食曬!

🔆泰式原隻豬手配秘製汁
成隻豬手,醃得好入味,同埋煮到好淋,好味道!

🔆泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬

🔆鮮蝦生果薯仔沙律

🔆泰式酸辣無骨鳳爪

到會大合照,開心又滿足的一餐!
2024-08-05 95 浏览
之前係朋友仔生日party食過Fever Food覺得好食😋今次都嗌左8款唔同嘅食物🍱送到嚟都係熱辣辣😍北海道帆立貝野菌炒烏冬份量好足勁,烏冬軟硬適中,帆立貝亦都好多,基本上每啖都有🤣.一口牛炒飯配飛魚籽一口一粒牛,好軟熟味道又好食😋再配埋有飛魚籽嘅炒飯一齊食,口感非常豐富😆.蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯好多朋友大讚呢個飯,好多蟹膏蟹肉🤤仲要勁多芝士🧀魚柳都好軟腍,真係好惹味,朋友都食到舔舔脷👅.芝士菠菜忌廉汁焗肉丸呢個健康得嚟好啱小朋友食,唔會只係得菜🥬仲有芝士焗肉丸吸引🤩好creamy~.BBQ蜜糖雞翼大熱蜜糖🍯雞翼😂勁快清曬,味道啱啱好唔會過甜,大人細路都鍾意😊.芝士焗西蘭花西蘭花唔夠冧但味道都唔錯🤣.柚子蜜桃吞拿魚酥夏天之選好fresh,一口一個啱啱好,而且吞拿魚酥都好酥脆😋.火箭菜龍蝦沙律包龍蝦肉🦞爆滿😂真係好彈牙好有口感.Fever Food 到會熱點🍱@feverfoodhk.
今次都嗌左8款唔同嘅食物🍱送到嚟都係熱辣辣😍
北海道帆立貝野菌炒烏冬
份量好足勁,烏冬軟硬適中,帆立貝亦都好多,基本上每啖都有🤣
一口牛炒飯配飛魚籽
龍蝦肉🦞爆滿😂真係好彈牙好有口感
Fever Food 到會熱點🍱
@feverfoodhk
2024-07-31 96 浏览
呢間到會之前叫過覺得高質,今次仔仔2歲生日係婆婆屋企舒舒服服開party🍴價錢實惠,8個人食都係大約1千包送貨,性價比好高。食物保溫做得好,送到仲係熱辣辣💯送貨哥哥有交待仲非常準時,不會令人失預算。已經推薦比朋友同事✌六至八人套餐可以揀八款食物😍我地食左呢D♥🖤泰式烤全鷄配薯角🖤番茄濃湯慢煮牛肋條🖤泰式蔗蝦拼蟹柑🖤芝士焗意大式番茄田園雜菜🖤日式蒲燒BB鰻魚🖤鮑魚煙三文魚十全十美撈起🖤香煎鷄柳京蔥墨西哥卷🖤紅絲絨一口蛋糕特別推薦鮑魚煙三文魚十全十美撈起🤤有勁多三文魚,同D配菜好夾,健康又好食。慢煮牛肋條份量好多,炆得好入味。墨西哥卷都超受歡迎,有特色、蔬菜爽脆又好味,最適合盛夏食。蔗蝦同蟹柑呢D小食又係必叫,惹味之選。
六至八人套餐可以揀八款食物😍我地食左呢D♥
🖤泰式烤全鷄配薯角