2021-10-03
早几日去开北角炮台山,衬有点时间食下野饮下野,就去左尼间bookmark左好耐既cafe 🥰 环境几阔落,坐得好舒服啊 😌 佢地主要提供主餐牌食物同饮品,当然拣左🐻最爱既去试 🤩 🐻食后感‼️✨「烟三文鱼班尼迪克蛋」$78🐻见到最爱既三文鱼就当然锁定左佢😎 一上枱就闻到劲香既日式沙律酱加埋必有既荷兰酱 🥰 烟三文鱼都唔少,而佢地唔系平时圆形猪柳强个包,而系长方形酸种面包,口感软熟点 😌 最开心当然系上面既流心蛋 🥚 每一啖都好满足 🥺 ✨「黑芝麻拿铁」$40之前见好多朋友去饮都叫左尼杯好特别既latte 😎 黑黑的好浓郁既感觉 🤩 再加上🐻又系很爱芝麻的,所以谂定要试佢✨最开心系佢制作左尼杯中秋节限定拉花latte俾🐻 两只🐰🐰加🌕,真系好有心亦留得住🐻既心 🥰 味道当然充满黑芝麻味,唔太饮咖啡既朋友真系可以试下❗️
🐻食后感‼️
✨「烟三文鱼班尼迪克蛋」$78