2022-02-04 421 浏览
-好耐之前嚟过一次,Weekend明明已经预早到11点嚟排队,都已经劲多人,𠮶阵因为赶时间所以放弃咗继续排,今次同样时间再嚟,等咗一阵就入得,果然呢啲系睇运气嘅😂-😋 早晨美式早餐 ($98)👉🏻 配料都几丰富,有窝夫、肠仔、烟肉、薯仔同煎蛋👍🏻👉🏻薯仔系千层薯仔,竟然喺旧薯仔入面揾到一样叫「层次」嘅嘢,食落去个口感好有层次,小惊喜😍👉🏻 另一样想highlight嘅就系窝夫😛 好香脆,脆卜卜,配合埋蜜糖好香好好食😋😋👉🏻 呢度嘅All Day Breakfast仲有传统英式早餐选择,有兴趣嘅大家可以试吓-😋 鸡蛋仔与鸡 ($118)👉🏻 呢个系呢间舖头嘅signature,都系我想嚟食嘅主要原因,完全无失望😍😍👉🏻 鸡蛋仔唔系香脆𠮶只,比较偏软身,几香蛋香味,配合埋个炸鸡,系邪恶又满足嘅选择🤣👉🏻 不过略嫌鸡件比较大旧,食起上嚟比较唔方便👉🏻 可以选择搭配姜汁糖浆或者西柠汁-🙋🏻‍♀️ 其他说说👉🏻 呢度个装修系好似中药行咁,但系食啲嘢系西式,成件事好冲突,但系又好有新鲜感😂

早晨美式早餐

😋 早晨美式早餐 ($98)
👉🏻 配料都几丰富,有窝夫、肠仔、烟肉、薯仔同煎蛋👍🏻
鸡蛋仔与鸡

😋 鸡蛋仔与鸡 ($118)
👉🏻 不过略嫌鸡件比较大旧,食起上嚟比较唔方便
👉🏻 可以选择搭配姜汁糖浆或者西柠汁
🙋🏻‍♀️ 其他说说