2017-05-15 348 浏览
行上环东街果条长命斜真系小啲气力都唔得呀!唉~真系唔够气,真系老喇,行到真.半路开心大发现有间 cafe 真系叫做半路咖啡,真系要歇一歇先,唱返句 meet me halfway, right at the borderline, that's where I'm gonna wait for you 🤤Wait 到杯咖啡鸟,究竟有乜咁特别呢,原来就系特别在个杯到,玩我最喜欢既复古 style,黎个 west 支那 style 🤤🤤🤤 堂饮个杯就有旧式既杯仔,味道咖啡系偏苦涩果只,突别喜欢只咖啡香,而外卖一样有万寿无疆碗只花既纸杯,超级中意 🤤 暂时黎讲系一间我最中意既 style 既 cafe!一路叹啡再返叹返个 west brunch!叫左个 #烟三文鱼加牛油果加温泉蛋沐浴在酵面包上,简单直接讲~好靓好好味好开心,因为讲完个名又唔够气喇,嘴返啖咖啡先 🤤——————————————————————#latte $38#cappuccino $38#烟三文鱼加牛油果加温泉蛋沐浴在酵面包上 $98——————————————————————半路咖啡 Halfway Coffee上环东街
——————————————————————
#latte $38