2021-03-23 871 浏览
首先讲下服务态度,系,我系叫外卖速递,但系 都感觉到佢啲服务态度劲差。上次我又系叫烧鸭,因为得一包酸梅酱,所以今次打电话特登叫佢畀多两包我。 佢话,两包唔得㗎 ,最多畀多一包你啰 。 唔知点解送到屋企有一包酸梅酱系漏嘅。我自己本身钟意酸梅酱嘅咸香味,可以逼走烧鸭嘅腥,同埋去肥腻。畀多一包酸梅酱要你几钱啫? 今次系第二次叫呢个烧鸭配鸡濑粉, 上一次烧鸭系非常肥,得皮,膏同埋骨 。 听人讲呢间出名食烧味,我再度尝试, 今次只烧鸭好些, 见到有肉,虽然吾多肉, 但肉质嫩滑。 但冇话食到成口肥膏已经有改善。切鸡ok,唔太肥。烧鸭个皮唔脆。 唔知系咪归咎外卖嘅缘故啦。 所以不作评论。碗野嘅烧鸭同埋切鸡嘅份量都多嘅。姜葱够多,菜都有两条 。听讲呢间嘢系专食烧味, 真系未到顶级, 亦未算难食 。 撇除第一次经验, 我今次畀个「好评」啦。

烧鸭个皮唔脆。 唔知系咪归咎外卖嘅缘故啦。 所以不作评论。

碗野嘅烧鸭同埋切鸡嘅份量都多嘅。姜葱够多,菜都有两条 。

外卖送餐