2011-11-06
五点放饭。。。上次行过门口见d哥哥仔劲热情地叫我地入去食嘢,咁啱食完饭所以冇食,今次就单拖入去食teaoh,今次冇咁热情lu,今次系自己揾位。。。拣左个最中间最开扬嘅位,一坐低就有种污糟感,因为枱同櫈都痴笠笠的因为系五点时间,见到伙记都比较少,两女一男讲下服务态度先,基本上我好快地谂到食咩,跟住系咁扬手,但系男嘅做紧收银位嘅嘢,咁寄望两个女嘅啦,我感觉到好似比人ignore左咁㖞!扬手,嗌唔该都完全冇反应,连我后面食紧嘢嘅几位阿姐都忍唔住话:系咪特登㗎?终于阿姐们抵唔住颈:喂!嗌嘢呀!,先走过嚟,不过态度都算好嘅㖞!好,讲嘢食喇,都算快上秘制瑶柱炸酱捞面炸酱好好食㖞!酸酸地但冇乜辣味,但系冇瑶柱㗎,失望:(可能系瑶柱汁卦,但系冇瑶柱味啰。。。捞面嘅鱼汤。。。唔知点讲,d味好似劲淡鱼汤沟左d粥水啰,不过配角黎姐!经典嘢又出现喇,食食下食到粒好苦嘅物体。。。 唔知系咩嚟㗎,监生吞左落肚!再食到差唔多尾声,果层油差唔多有两cm咁厚!怕肥就唔好食喇!食到最后都有少少苦味。。。到奶茶,又唔系话太难饮,系一般茶餐厅货仔啰!有嘢赞就系走果阵有个哥哥仔笑咪咪咁同我讲多谢哂拜拜,同其他伙记完全唔同啰!
oh,今次冇咁热情lu,今次系自己揾位。。。
因为系五点时间,见到伙记都比较少,两女一男
咁寄望两个女嘅啦,我感觉到好似比人ignore左咁㖞!
好,讲嘢食喇,都算快上
秘制瑶柱炸酱捞面
炸酱好好食㖞!酸酸地但冇乜辣味,但系冇瑶柱㗎,失望:(
可能系瑶柱汁卦,但系冇瑶柱味啰。。。
食到最后都有少少苦味。。。
到奶茶,又唔系话太难饮,系一般茶餐厅货仔啰!