2021-12-23 980 浏览
其实我犹疑咗三次先买。一嚟因为少食评,二嚟上个食评仲要话系垃圾😅呢几日好想食韩国炸鸡,但因为冇人同我食,冇理由自己去一叫最少叫半只𠮶D地方,咁就不如试吓呢间睇吓系咪真系咁伏啦!叫咗个$55套餐一次过试多D嘢。餐牌𠮶度就写饺子系4粒,但我个餐有5粒。直得一赞系我屋企同呢间嘢都有一定距离,拎到返去个饺子都系温热同脆嘅,竟然冇焗淋有D惊讶。紫菜包饭都食到麻油香,炸鸡反而食落唔知似边只中菜嘅味😂 炒粉丝反而有D失望,佢系冇𠮶种甜甜地辣辣地嘅味,完全唔似韩式炒粉丝,望落去同食落去都唔会好油,但唔知点解好快就食到有D济。$55我觉得如果想好卖D最好可以跟餐有罐汽水或纸包饮品,咁成件事就合理D。系唔难食嘅,同埋唔好睇佢每样少少细细份,结果我系食唔晒嘅,都几饱肚。(可能因为粉丝济?)不过好食程度未去到会返转头食嘅地步啰。

叫咗个$55套餐一次过试多D嘢。

TU套餐
2021-12-22