2024-05-20 69 浏览
今次黎到大窝口揾朋友庆祝新居入伙🥳佢楼下有一间食中泰越风味既fusion 菜😍见到都够晒特别❤️餐厅有两层,而且所有位置都非常阔落,带左bb 车都唔惊❣️我地今次食左👇🏻🥭越南鲜虾芒果米卷香甜既芒果🥭配上鲜甜既虾🦐呢个配搭简直冇得顶❤️每一嚿米卷嘅芒果都系大大粒,仲要劲甜💛呢个作为前菜真系非常出色👍🏻清新柚子鲜虾沙律🦐有别于一般泰式沙津🥗师傅自己调配嘅特制酱汁系辣辣地好开胃😍真系食落好有惊喜😋忍唔住食完一啖又一啖.浓汤喇沙海鲜面🍜都系有别于出面餐厅既喇沙面🍜佢地既汤底系比较偏甜💛如果怕辣又想试下喇沙面既话,我觉得呢间非常适合.面质爽口弹牙,d 配料𩠌完全劲吸味😍越南车仔捞檬(春卷、扎肉、猪扒)🥢份量非常充足,佢地既猪扒又唔会太肥👍🏻真系岩晒我😍配上师傅调制既秘制酱汁,令到成碗捞檬都劲开胃❤️菠萝冰🍍师傅好有心思,将啲菠萝整碎咗先🍍令到成杯梳打菠萝味都好重,唔单止咁呀,仲放满薄荷叶🌱好清新嘅感觉三色冰三色冰都好有惊喜,又系同市面𠮶啲好唔同,入面加左马啼,超爽口❤️饮落口仲有一股清凉嘅感觉系喉咙到😂沙嗲两串(牛、猪、鸡拣一款)今次选择左牛🐮值得一赞系,😍员工好留意乘客需要,协助帮忙,每次饮完水唔洗好

餐厅有两层,而且所有位置都非常阔落,带左bb 车都唔惊❣️

我地今次食左👇🏻

🥭越南鲜虾芒果米卷

清新柚子鲜虾沙律🦐

浓汤喇沙海鲜面🍜
面质爽口弹牙,d 配料𩠌完全劲吸味😍

越南车仔捞檬(春卷、扎肉、猪扒)🥢

菠萝冰🍍

三色冰

沙嗲两串(牛、猪、鸡拣一款)
今次选择左牛🐮

值得一赞系,😍员工好留意乘客需要,协助帮忙,每次饮完水唔洗好耐员工又走黎加水👍🏻真系好超赞👍🏻👍🏻