2018-10-09 65 浏览
、聚福楼、只看餐厅名十居其九都认为是中餐,甚至系酒楼小菜😂😂😂歺厅𥚃𥚃外外装潢好warm 好relax细心一望餐牌,仲系估吾到吃乜,就决定随心叫拉🤣🤣一来上个沙律先,聚福大哂健康沙拉,同平时食开嘅好吾同,鲜果蔬菜干果嘅融合,好清新,卖相好吸引😊黑松露蘑菇头天使面,好浓的松露,细细条天使面,每一条都沾满松露香,一点都不孤寒👍👍呢份,算拉 加油拉 海鲜 的煮法也是第一次试,用料很足,带子大大粒,虾,尤鱼,青口铺满晒,煮海鲜,酱汁先系精华,配上热脆面包沾来食,超正😋最估吾到算是呢道 我个牛皮包系边度😅。一上桌见是一个很大刚焗起嘅大面包,心念,牛系边呀?我要食牛!!!一切开,𥚃面一大块牛,又嫩又滑,肉汁丰富,牛味很重,配上酱汁同面包一齐食,好夹呀🤩今天真系好惊喜,老板嘅用心真系俾到我地食客乐趣👍

歺厅𥚃𥚃外外装潢好warm 好relax

细心一望餐牌,仲系估吾到吃乜,就决定随心叫拉🤣🤣

最估吾到算是呢道 我个牛皮包系边度😅。

今天真系好惊喜,老板嘅用心真系俾到我地食客乐趣👍
2018-10-05