餐厅: Kcal
资讯:

(非会员)
我第一次由亲友介绍来, 以为会有些水准 set dinner 价钱唔算太贵, $100-250. 味道好一般.冇特别, 好多地方都可以做到.但当我想,如果我点一个>$250 set dinner时候 (例如烧乳猪), 我应该可以享受会有好一o的服务, 但事实完全没有!!我一开始就有怀疑, 我地六个人, 一到步居然俾张四人枱, 没有位的人就在餐厅正中间站住等15分钟.等其他人走后让出来的枱!!!到点菜时, 我头上的冷气机不停滴水!! 又要换枱!!放刀叉的位置又乱来, 刚来上的碟又乱放低.我地的食法,普通人一眼就看出系share main, 但每次o黎 main 都唔跟share 的刀叉, 次次都要叫先攞o黎!!到己经食到第5个main 的时候, 每人的碟都已经有很多食剩的骨, 虾壳,服务员睇见又唔换碟(佢当住我面前收走食完的main 的时候睇见的), 离谱!!还有, 以上的价钱未计wine, 如果点wine可能再加>$100/head, (还好似有个$500/pax餐)o禁的价钱, o禁的茶餐厅服务, 叫我点可以再o黎, 我知道呢间"茶餐厅"有好多fans, 但如果服务唔
我第一次由亲友介绍来, 以为会有些水准

到点菜时, 我头上的冷气机不停滴水!! 又要换枱!!
放刀叉的位置又乱来, 刚来上的碟又乱放低.
还有, 以上的价钱未计wine, 如果点wine可能再加>$100/head, (还好似有个$500/pax餐)o禁的价钱, o禁的茶餐厅服务, 叫我点可以再o黎, 我知道呢间"茶餐厅"有好多fans, 但如果服务唔好, 好味到会叫出o黎都冇用!!
大家要留意, 而家系香港收$300一餐西餐有好多, 有好多味道ok, 服务一流, 唔须要在这里!!
味道俾2分, 烧乳猪正常o的
卫生俾一分, $300/head 的toilet不合格.
环境俾一分, 没有冷气!!
服务唔洗讲
抵食俾一分, 又唔洗讲!!
2009-06-06