2K
🔥丰富台式任食和牛麻辣锅🔥-入冬当然要打边炉暖一暖胃😝 今次就同食肉兽朋友去咗呢间主打台式麻辣锅嘅任食放题火锅店 㨂咗120分钟午市任食和牛嘅牛御品set😋 肉类选择好丰富 有齐和牛海鲜得回本之选🤪 而且饮品 配菜同酱料区都唔马虎 选择好多而且keep住会refill🤩 当然最正系甜品有得自制台式冰品 有得加仙草芋圆寒天等配料 台味满分呀😛-🥘牛品秘制麻辣锅汤底我地㨂咗麻辣锅 有唔同辣度 我地食小辣啱啱好有少少麻麻辣辣嘅后劲 仲有好多滑捋捋嘅鸭血😝-🐮牛御品午市120分钟放题 $308放题肉肉包咗澳洲M9和牛 美国特级牛小排 美国顶级牛肩胛肉 一口和牛等之外 仲有加拿大顶级牛板腱 海鲜 西班牙栗饲猪梅肉同猪五花 新西兰羊卷肉等 啱哂食肉兽啦😝-📍牛品台式火锅 (尖沙咀)尖沙咀乐道32-34号1楼
🔥丰富台式任食和牛麻辣锅🔥

🥘牛品秘制麻辣锅

🐮牛御品午市120分钟放题 $308

📍牛品台式火锅 (尖沙咀)
尖沙咀乐道32-34号1楼