2020-09-09
小弟又🎈生日🥳喇,感谢🙇🏻♂️朋友仔为我拣咗呢间餐厅庆祝生日🥰!餐厅入边环境🙈昏暗,其实几好气氛☺️。其实系 full booking,不过😷疫情关系所以要隔枱。面包🥖一般般,个样好似好大,但其实中间大部份都系吉嘅😂。我本身好钟意❤️食油金鱼刺身,佢呢个刺身都几新鲜,油金鱼香味充足👍,配埋柚子汁同埋牛油果🥑好开胃🤤。佢呢个🦀蟹饼其实几足料,有唔少蟹肉!但系佢上边𠮶啲炸🥔薯丝实在系太多啦😂,一齐食起上嚟虽然好🤩香口但系就掩盖咗啲🦀蟹肉味🙈。呢个薯条🍟上边有好多 Parmesan Cheese 🧀 ,再点埋个松露酱😍真系好味到停唔到口😋!🐂 Short Ribs 🤩 唔系好多餐厅有得食,佢煮得好𣺉滑同埋离晒骨👍,咬落去好够油脂香同埋牛肉味都几浓🤤,黑蒜味恰到好处唔太突出,十分美味😋!🐂牛柳都算唔错,🤤肉味足,而且👍肉质好嫩滑,🥰牛柳比较少油脂😆食起上嚟唔会太腻。炸洋葱🧅圈不过不失👌,洋葱🧅几肥厚多汁。疫情关系😷晚市九点要清场,所以啲嘢食都来得好快😂,个面包我哋咬咗几啖,眨吓眼就已经成枱都系嘢食😆!最后要祝我🎂生日快乐🎉!呢个其实系疏乎厘班戟🥞,上边有一层好薄🤏嘅焦糖脆皮,下面系热情果酱汁。🤤食
餐厅入边环境🙈昏暗,其实几好气氛☺️。
面包🥖一般般,个样好似好大,但其实中间大部份都系吉嘅😂。
炸洋葱🧅圈不过不失👌,洋葱🧅几肥厚多汁。