2020-05-31 552 浏览
因为疫情嘅关系好耐冇出过街食饭,今日就早少少6:00过嚟。依间野平时好多人排队,今日未够6:30已经差唔多坐满。😲😲😲叫咗几样嘢食,其实间野都偏贵,唔敢叫得太多。首先上嚟嘅猪肉味增汤,但个汤偏淡冇乜味😞再黎串烧牛舌!牛舌烧得啱啱好好,好软身,调味亦都好好,超级好味!串烧鸡皮烧得好脆口,但略嫌干左少少。串烧鳗鱼都有太干身既问题,大旧既就岩岩好,外脆内软,但细旧肉嘅话就有d 干,不过都ok 既!仲叫咗一个辣嘅美人锅,平时去开x田农场会有人帮你睇住个锅,话你知几时食得。所以我惯咗以为依间都会系,点知煮到熟晒我哋先发觉唔会有人提。搞到有啲overcook 左😂😂😂个锅其实冇乜辣味,我觉得可以再辣少少。个汤底好浓好好味,鸡就俾我哋煮到鞋哂,下次真系要记得自己睇火😂😂两个人食咗五百几蚊都食得算饱😋😋😋

叫咗几样嘢食,其实间野都偏贵,唔敢叫得太多。

首先上嚟嘅猪肉味增汤,但个汤偏淡冇乜味😞
猪肉味增汤

串烧鸡皮烧得好脆口,但略嫌干左少少。
牛舌

烧鳗鱼