2020-01-09 252 浏览
香辣豆花烤鱼,拣左清江鱼、中麻中辣,份量适合2-3个人享用,清江鱼充满住麻辣味,系麻中带辣嘅,虽然都几重口味,但鱼肉鲜味都仲食得出,我觉得就算你食得辣都尽可以唔好order得太麻辣,咁样先可以食到𠮶浸鱼味。配埋隔离嘅豆花食就啱啱好。最抵赞就系鱼肉同豆花口感都好滑嫩,鱼身厚肉少骨更加系无得弹。蒜蓉烤鲍鱼,蒜蓉好彩无落到太多,所以鲍鱼嘅鲜甜味道依然喺度,而且口感弹牙。烤茄子,茄子份量大,烤得超Juicy,食落有啖淡汤汁,铺盖住大量蒜蓉、香葱、辣椒,都几惹味。烤韮菜、烤娃娃菜,有浓厚嘅孜然味,食落好香口。牛油锡纸金针菇包,金针菇索晒D牛油香味。蜂蜜苹果芦荟绿茶,蜂蜜、苹果、绿茶混合嘅味道好清甜,仲要有粒粒芦荟,饮落更加清新,做到解渴、解辣效果。健康百香果水果茶,份量超巨型,水果款式都有几多,有香橙、百香果、苹果,茶底味道都算浓,但水果味道主要系百香果,其他水果味道较为轻微,有解腻效果。

烤韮菜、烤娃娃菜,有浓厚嘅孜然味,食落好香口。

牛油锡纸金针菇包,金针菇索晒D牛油香味。

• 健康百香果水果茶
  • 烤茄子