2024-08-30
今晚在太子收工后约埋朋友去食晚饭,朋友推介呢间系太子大南街,出名串烧专门店「 #好烧式串烧专门店」,眼见评价都唔错!出左地铁约五分钟就到。除了主打现烤串烧,现时生啤类更做紧买一送一优惠!✅1664(优惠大杯)微甜味而醇厚,串烧之绝配,清暑解热,仲要买一送一!正呀!串烧系列(左至右)✅烧日本甜心蕃薯细细粒日本番薯仔,热哄哄又甘甜,美味极了!✅司华力肠✅西班牙黑毛猪肋串肥瘦均衡,肉质有嚼劲,真心好吃!✅安格斯牛肋串牛肋口感就会有少少偏韧,系食得出系高质嘅!✅鸡中翼(2只)外皮烧得好香脆,亦保留肉汁,好juicy!✅多春鱼(3条)✅泰式烧豚肉(1份)外层烧得少少㶶,一D都唔肥,肉质爽兼弹牙,确实唔错!✅盐烧白鳝烧得香脆的鱼皮,与鲜嫩的鱼肉,满足到我口腹之欲。喜欢吃白鳝的人不容错过!!✅松叶蟹盖配多士散发出阵阵蟹香味道,入口的蟹膏味道都好甘甜,加上脆口嘅蟹籽,令多士啖啖都好香味。✅墨西哥薄饼芝士鸡肉✅鲜柠七好有效率,出餐都好快,服务细心亲切,主动帮客人换碟!
✅1664(优惠大杯)
微甜味而醇厚,串烧之绝配,清暑解热,仲要买一送一!正呀! 串烧系列(左至右) ✅烧日本甜心蕃薯
细细粒日本番薯仔,热哄哄又甘甜,美味极了!
✅司华力肠
✅西班牙黑毛猪肋串
肥瘦均衡,肉质有嚼劲,真心好吃!
✅安格斯牛肋串
牛肋口感就会有少少偏韧,系食得出系高质嘅!
✅鸡中翼(2只)
外皮烧得好香脆,亦保留肉汁,好juicy!
✅多春鱼(3条) ✅泰式烧豚肉(1份)
外层烧得少少㶶,一D都唔肥,肉质爽兼弹牙,确实唔错! ✅盐烧白鳝
烧得香脆的鱼皮,与鲜嫩的鱼肉,满足到我口腹之欲。喜欢吃白鳝的人不容错过!! ✅松叶蟹盖配多士
散发出阵阵蟹香味道,入口的蟹膏味道都好甘甜,加上脆口嘅蟹籽,令多士啖啖都好香味。 ✅墨西哥薄饼芝士鸡肉 ✅鲜柠七
好有效率,出餐都好快,服务细心亲切,主动帮客人换碟!