2021-10-13 199 浏览
前几日经过坚尼地城,发现开咗间泰式外卖舖,自己特别钟意食泰式串烧,所以梗系立即入去试吓啦😋 Order咗个6串combo餐,啱啱好可以每款都试到,分别系有牛、鸡、猪,鸡软骨,鸡肾同埋猪腩肉。原来系即叫先烧,等咗5分钟多啲就有,酱有3款拣,我就拣咗沙嗲酱味,趁热系舖头门外即食🤤,D串烧实在太惹味,肉质腌得都算入味,而且烧完仍然有锁实肉汁,呢一点会俾赞佢👍🏻因为我系出面食得太多又干又鞋口既串烧😵‍💫 至于我至爱既沙嗲酱味道就好浓郁,最开心系有好多粗粒花生🥜系里面,口感一流,又带dd微椰香😍 串烧款款都好好味,首选系猪腩肉🐷超级香口,咬落又爽又脆一定要食!!! 睇番餐牌,仲有好多我至爱既烧猪颈肉饭,烧牛肉饭,泰式凤爪沙律,大过手掌既烧鱿鱼,价钱同出面比系合理,比出面系平dd,真系要逐样试🤣 真心推介呢一间,感觉到佢系用心制作,确实系好味❤️

Order咗个6串combo餐

真心推介呢一间,感觉到佢系用心制作,确实系好味❤️
5 分钟 (外卖自取)
  • 串烧combo