5天前
一向钟意食串烧既我,有朋友话红磡有间又抵又好食仲收好晏既串烧店,甘岩有日附近收工梗系要去试一试🤓🤓 铺头用左好多霓虹灯做装饰,非常抢眼,简直系夜缤纷😉 烧菠萝🍍: 系我每次食串烧必点既清单之一😂😂 当烧到焦香之后,咬落去热热地劲juice劲多汁,好似饮紧菠萝汁甘 🤤🤤 韭菜:份量好多,上面散咗好多孜然粉,劲香🤤🤤 但系又唔会抢左本身蔬菜既鲜味,会令人不停想再食😂😂 牛板键、猪颈肉、日本一口和牛粒,金菇肥牛卷:每旧都劲多孜然粉,超香又好食👍🏻👍🏻 金菇肥牛卷一串有3旧,够晒份量;日本一口和牛粒一啖一粒,肉质紧致脆香鸡皮:外皮烧到脆卜卜,每块皮都食到辣味原条火箭鱿鱼筒: 肉质弹牙,加埋个孜然粉同埋辣粉配搭一流,烧得岩岩好又唔会太干,而且仲有保留到小小肉汁系度👍🏻 蒜蓉原条茄子🍆: 上枱既时候劲香,茄子上面铺满左蒜蓉,一丝丝既茄子肉,口感唔错特式肥牛炒乌冬:生菜肥牛加埋鸡蛋🥚一齐炒既乌冬,够晒获气 😌 要填肚既就岩晒另外,餐厅都提供左一人套餐、二人套餐、海鲜二人餐同四人套餐比客人选择,岩晒有选择困难症既人😂😂😂 📍红磡德民街29号德民大厦地下J1号铺
脆香鸡皮:外皮烧到脆卜卜,每块皮都食到辣味
📍红磡德民街29号德民大厦地下J1号铺