2018-05-06
太子差馆附近多酒吧就好多人都知,但呢到有酒吧卖串烧就唔系人人知啦我哋都系路过,唔觉意发现到呢度有间串烧店!觉得个样都OK,所以就入嚟试吓啦先来个烧鸡泡鱼干$48,烧到脆卜卜咁,点埋啲沙律酱一齐食,好味再嚟个烧芝士粟米$24,粟米上面放左啲芝士同埋辣粉,咁嘅食法都系第一次口感丰富得嚟,亦都够晒惹味另外仲叫咗烧玉子$18、牛舌心$26 同孜然羊串$18!烧玉子就外层有少少脆,入面就香软,几得意!蒜蓉粉丝蒸虾就食得多,但蒜蓉粉丝蒸茄子原来都唔错茄子食落软绵,加埋蒜蓉粉丝一齐食,清新又健康之后系烟肉芝士烧烤菇$28,芝士份量非常大方,配埋烟肉一齐食,虽然好邪恶,但真系好好味食串烧当然唔少烧鸡全翼$24啦!外层香脆,肉质嫩滑,送酒一流初头朋友惊烧菠萝$22 会好干,点解嚟到之后发现一啲都唔干之余,菠萝仲好鲜甜好食 !烧苹果$12 又系意想唔到嘅好食👍🏻出面搽咗啲蜜糖,食起嚟有少少似苹果批个馅!最后我地再一人叫咗一杯酒,我要白酒,朋友要Margarita!一路食一路饮,呢啲先系Happy Friday 嘛!